Samsung Prezinta un Nou GALAXY FOLD complet Inutil (VIDEO)

Samsung prezinta un nou model complet stupid al GALAXY Fold, compania coreeana transformand in realitate zvonurile care anuntau aceasta lansare importanta.

Samsung a prezentat astazi un nou model de telefon pliabil, care probabil va fi inclus in categoria GALAXY Fold, dar care parca nu-si prea are rostul in momentul de fata pe o piata fara incredere in asemenea telefoane. Puteti vedea in clipul video de mai sus ca Samsung prezinta o tranzitie de la actualul Samsung GALAXY Fold la noul model, care preia ideea de telefon cu clapita si o aduce in conceptul de telefon pliabil.

Samsung prezinta un nou telefon pliabil a carui parte frontala este formata in totalitate dintr-un ecran flexibil, acesta putand fi indoit spre interior, pentru a avea o forma patrata, sau dreptunghiulara. Practic, zvonurile care spuneau ca Samsung va lansa un telefon plaibil de acest gen se dovedesc a fi 100% adevarate, insa cerere pentru un asemenea dispozitiv e putin probabil sa existe, mai ales ca sigur nu va fi prea ieftin.

Samsung Prezinta un Nou GALAXY FOLD complet Inutil (VIDEO)

Samsung fusese acum cateva luni in centrul unor zvonuri care sugerau faptul ca un telefon pliabil cu ecran de 6.7 inch care e pliaza spre interior, intr-un patrat, iar acum vedem ca informatiile sunt adevarate. Ideea in sine nu mi se pare buna, si mai ciudata este interfata vizibila pe acest model de telefon al Samsung in momentul in care este pliat, ea fiind afisata intr-o bucatica mica, ceea ce sper sa nu fie la fel in versiunea finala a telefonului.

Samsung n-a prea avut succes cu Samsung GALAXY Fold, care a avut lansarea amanata timp de cateva luni pentru a fi rezolvate o serie de probleme serioase, insa nici dupa relansare ele n-au fost total rezolvate. Desi e bine ca producatorii sa incerce sa aduca pe piata telefoane pliabile, parca tot ceea ce vedem de la Samsung in acest concept e inca departe de ceea ce ar trebui sa fie un adevarat telefon pliabil.