Xiaomi va COPIA Apple Watch pentru ca mai Mult NU Poate

Xiaomi COPIA Apple Watch

Xiaomi a anuntat ieri ca va lansa o clona a Apple Watch pentru clientii din intreaga lume, producatorul chinez continuand procesul de clonare al produselor Apple. Imaginea de mai jos a fost publicata de catre cei de la Xiaomi pentru a anunta evenimentul, ei pregatind un ceas inteligent cu coroana digitala, ca Apple Watch.

Xiaomi este cel mai puternic competitor al Apple pe piata smartwatch-urilor, iar din cate se pare, fara o clona a Apple Watch nu mai putea fi competitiva. Xiaomi este cunoscuta in lumea intreaga pentru ca a copiat tot ce a putut de la compania Apple, iar acum merge mai departe si cloneaza Apple Watch.

Xiaomi va prezenta noul smartwatch in data de 5 noiembrie, adica saptamana viitoare, insa mai nimic nu se stie despre produs, decat ca va rula Wear OS. Specificatiile acestui smartwatch nu au fost dezvaluite inca pentru ca Xiaomi vrea sa mai tina unele secrete pana pe 5 noiembrie, dar conteaza cel mai mult design-ul.

Xiaomi COPIA Apple Watch invitatie

Xiaomi isi va intari pozitia de copiator al Apple cu acest nou smartwatch, insa chinezilor le pasa de profit si nimic mai mult, fara compromisuri. E posibil totusi ca Apple sa forteze mana lui Trump sa oblige China sa respecte drepturile de proprietate intelectuala a companiilor americane, iar asa lucrurile se vor complica serios.