Mesajul IMPORTANT al DIGI MOBIL pentru TOTI Clientii Romani

DIGI MOBIL are un mesaj foarte important pentru toti clientii din Romania, dar si cei care vor sa-i devina clienti, iata ce a anuntat RCS & RDS acum.

Digi Mobil mesaj clienti romania

Digi Mobil are un mesaj foarte important pentru toti clientii din Romania, dar si pentru cei care inca nu fac parte din aceasta categorie, iar indiferent daca le folositi serviciile, sau nu, e bine sa stiti despre ceea ce se intampla. Mai exact, cei de la Digi Mobil au pana pe 31 octombrie doua oferte foarte bune pentru telefoane mobile si abonamente, astfel ca mai aveti trei zile in care sa profitati de ele inainte sa dispara in totalitate.

Digi Mobil are in primul rand o oferta pentru cei care-i sunt deja clienti in Romania, aceasta permitandu-le oamenilor sa cumpere telefoane mobile in rate fara dobanda direct de la operator in momentul de fata. Vorbim despre o selectie destul de variata de telefoane mobile, cei de la Digi Mobil incercand sa le ofere clientilor cele mai multe motive pentru a cumpara produsele de care sunt interesati, dar si la preturi bune, cu rate ce pot fi platite in timp.

Mesajul IMPORTANT al DIGI MOBIL pentru TOTI Clientii Romani

Digi Mobil are deasemenea un alta oferta pentru cei dornici sa se porteze in reteaua sa, iar aici vorbim atat despre rate fara dobanda, cat si despre abonamente care au preturi substantial reduse. In cadrul ofertei pe care o are Digi Mobil in momentul de fata pentru clienti vorbim despre chiar mai multe modele de telefoane decat cele disponibile in oferta pentru clienti, dar si despre reduceri de pana la 50% la abonamente in functie de numarul de portari.

Digi Mobil a creat ambele oferte pentru a-si fideliza clientii existenti, dar si pentru a creste in continuare numarul de portari in Romania, acesta fiind oricum la un nivel destul de ridicat, deci operatorul vrea sa continue trendul. Avand in vedere ca ambele oferte expira pe data de 31 octombrie, e greu de spus daca Digi Mobil va avea altele dupa aceasta perioada, asa ca ar fi bine sa profitatichiar acum de ceea ce va intereseaza.

Digi Mobil are ambele oferte disponibile atat in magazinele fizice, cat si in cadrul magazinului online din Romania, astfel ca puteti profita de ele indiferent de cum doriti sa faceti activarea serviciilor.