iOS 13.2: PROBLEMA care iti Arata LACOMIA PROASTA a Apple

iOS 13.2 are o problema foarte mare pe iPhone, iPad, iPod Touch care ne arata cat de proasta este lacomia companiei Apple vis-a-vis de produsele sale.

iOS 13.2 PROBLEMA LACOMIA Apple

iOS 13.2 a fost lansat acum doar cateva zile de catre compania Apple, si a fost deja urmat de iOS 13.2.1 pentru HomePod deoarece strica boxele, insa acum vorbim de o alta problema care enerveaza foarte multa lume. Multi utilizatori de iPhone si iPad se plang din cauza faptului ca iOS 13.2 nu mai tine deschise in fundal aplicatiile asa cum facea in versiunile anterioare ale sistemului de operare, iar asta strica experienta de multitasking, de tot.

iOS 13.2 are confirmate si de catre unii cunoscuti dezvoltatori problemele cu inchiderea aplicatiilor din fundal si necesitatea de a le reincarca la redeschidere, mai ales daca este folosita Camera. Stim deja ca seria iPhone 11 are nevoie de mai mult RAM pentru aplicatia Camera, iar aplicatii ca Safari, YouTube, etc, nu mai tin deschise in fundal paginile accesate cand aplicatia e inchisa, revenirea la ele impunand si o reincarcare a continutului.

iOS 13.2: PROBLEMA care iti Arata LACOMIA PROASTA a Apple

iOS 13.2 genereaza probleme pe o gama foarte variata de iDevice-uri, insa problemele cele mai mari sunt intalnite pe seria iPhone 11, acolo unde cantitatea de memorie RAM este complet insuficienta. V-am spus ca seria iPhone 11 avea nevoie de minim 5 GB RAM pentru ca seria iPhone XS are probleme cu multitasking-ul, iar iOS 13.2: PROBLEMA care iti Arata LACOMIA PROASTA a Apple accentueaza aceste probleme, insa pentru toata lumea.

“Urmăream un videoclip pe YouTube pe iPhone 11 Pro. Întrerup videoclipul pentru a răspunde la un mesaj text. Am fost în iMessage mai puțin de un minut. Când m-am întors pe YouTube, a încărcat aplicația și am pierdut videoclipul pe care îl urmăream. Lucram la o foaie de calcul în Excel și am trecut la un videoclip YouTube cam 10 minute și cam așa și când am revenit, aplicația nu mai era în memorie. Nu doar atât, a eliminat și toate filele Safari din memorie. Niciunul dintre jocuri nu rămâne în memorie după 20 de minute.”

iOS 13.2 scoate la iveala faptul ca lacomia Apple si refuzul de a implementa mai multa memorie RAM in iDevice-uri cand chiar e nevoie de ea, totul pentru a face profit cat mai mare de pe urma produselor. Nu se stie ce anume a schimbat Apple in iOS 13.2 pentru a strica intr-un asemenea mod experienta de folosire a iDevice-urilor, insa era de asteptat ca o noua problema penibila sa apara in sistemul de operare al celor din Cupertino.

iOS 13.2 nu are vreo rezolvare pentru aceasta problema, pe care noi sa o putem aplica, dezvoltatorii putand face aplicatii care sa ramana deschise in fundal, dar cu rabat la experienta, consum mai mare de resurse, etc.