Apple s-a FACUT DE RAS cu iOS 13.2, Lanseaza iOS 13.2.1

iOS 13.2.1 a fost lansat de catre compania Apple dupa ce s-a facut de ras cu iOS 13.2, iata ce probleme rezolva aceasta actualizare pentru produsele sale.

iOS 13.2.1

iOS 13.2 a fost lansat zilele trecute de catre compania Apple, insa din pacate pentru toata lumea, noua actualizare a venit cu o problema extrem de mare pentru unii dintre cei care-i folosesc produsele. Utilizatorii de boxe HomePod au ramas cu ele blocate in incercarea de a instala iOS 13.2, compania Apple recunoscand problema si avertizand oamenii sa evite sa faca update pana cand o noua versiune va fi pusa in distributie de catre americani.

iOS 13.2 ar fi trebuit sa fie o actualizare care sa rezolve problemele pentru produsele Apple, dar a generat altele noi, astfel ca americanii au fost nevoiti sa recunoasca iar ca au gresit, si sa lanseze iOS 13.2.1. In cursul noptii trecute a inceput distributia pentru iOS 13.2.1, compania Apple oferind aceasta versiune doar pentru utilizatorii de boxe HomePod, cu aceeasi lista de schimbari precum in cazul iOS 13.2, dar aparent fara problema initiala.

Apple s-a FACUT DE RAS cu iOS 13.2, Lanseaza iOS 13.2.1

iOS 13.2.1 ar trebui sa poata fi instalat fara sa strice boxele HomePod ale oamenilor, iar cei care au ramas cu produse complet nefunctionale ar trebui sa le poata folosi din nou dupa instalarea actualizarii. Cei de la Apple n-au oferit vreo explicatie pentru motivul din cauza caruia a aparut aceasta problema pentru iOS 13.2, si nimeni altcineva nu a spus ce anume s-a stricat atat de rau incat sa blocheze complet boxele oamenilor chiar de la instalare.

iOS 13.2.1 nu este si nu va fi disponibil pentru iPhone, iPad, iPod Touch, deci nu va asteptati sa puteti instala aceasta actualizare si in aceste tipuri de dispozitive pentru ca Apple nu o va oferi. Chiar daca iOS 13.2 nu rezolva problemele pe care iOS 13.1.3 le avea pentru foarte multa lume, si chiar daca pare sa inrautateasca autonomia bateriei pe anumite dispozitive, iOS 13.2.1 nu va exista pentru iDevice-uri, dar iOS 13.2.2 e o cu totul alta poveste.

iOS 13.2.1 poate fi instalat chiar acum de catre oricine are HomePod.