Samsung GALAXY Note 10: Anuntul UIMITOR facut pentru Telefon

Samsung GALAXY Note 10 este in centrul unui anunt uimitor facut astazi de catre compania Samsung pentru clientii din intreaga lume, iata ce se intampla.

Samsung GALAXY Note 10 venituri

Samsung GALAXY Note 10 a fost lansat in vara acestui an de catre compania Samsung, iar astazi a venit un anunt uimitor in legatura cu telefonul pe care foarte multi fani l-au asteptat, dar se pare ca l-au si cumparat. Samsung si-a anuntat rezultatele financiare pentru T3 2019 in cursul noptii trecute, si a mentionat faptul ca Samsung GALAXY Note 10 a inregistrat vanzari “puternice” in pietele in care a fost pus in distributie din august.

Samsung GALAXY Note 10 nu a putut preveni o scadere cu 56% a profitului companiei Samsung, acesta fiind al doilea trimestru consecutiv cu o asemenea scadere, dar a redus mult impactul. Incasarile Samsung au scazut cu 5% fata de T3 2018, profitul cu 56%, dar exact ca in cazul Apple cu iPhone 11, Samsung GALAXY Note 10 a prevenit un dezastru multumita cererii sustinute pe care a avut-o in multe piete de pe glob.

Samsung GALAXY Note 10: Anuntul UIMITOR facut pentru Telefon

Samsung GALAXY Note 10 nu a putut acoperi scaderea in cererea de pe piata chip-urilor de memorie, cei de la Samsung confruntandu-se cu aceasta problema si in trimestrul fiscal anterior, din pacate pentru ei. Pe de alta parte, si vanzarile de ecrane au inregistrat o crestere a profitului, iar Samsung GALAXY Note 10 a contribuit la o crestere a veniturilor pentru divizia mobila a coreenilor, ceea ce in final este exact ce se dorea.

Samsung GALAXY Note 10 nu a fost singurul model care a inregistrat vanzari bune, ci si telefoanele din seria Galaxy A, acestea aducand profit mai mic, dar totusi venituri constante pentru coreeni. Interesant este ca Samsung GALAXY Note 10 se vinde si mai bine decat seria precedenta, ceea ce era de asteptat, avand in vedere ca aduce si atat de multe noutati importante in comparatie cu modelele lansate anul trecut.

Samsung GALAXY Note 10 se dovedeste a fi oarecum ceea ce era necesar pentru ca Samsung sa isi imbunatateasca incasarile pentru divizia mobila, dar asteptarile sunt acum cu atat mai mari pentru anul viitor.