iOS 13.2: SCANDAL cu Clientii din Cauza PROBLEMELOR MARI

iOS 13.2 aduce un nou scandal pentru compania Apple din cauza problemelor foarte mari pe care iDevice-urile le au cu rularea aplicatiilor acum.

iOS 13.2 SCANDAL Clientii PROBLEMELOR MARI

iOS 13.2 a fost lansat de putine zile, insa tot mai multi clienti se plang de probleme tot mai mari cu folosirea iPhone, iPad, sau iPod Touch-urilor, iar din cate se pare, totul ar fi legat de multitasking. Cei de la Apple par sa fi implementat in iOS 13.2 modificari pentru modul in care sunt tinute deschise in fundal aplicatiile pe care le folosesc utilizatorii in iDevice-uri, majoritatea avand activitatea suspendata in fundal cand sunt inchise din primul ecran.

iOS 13.2 distruge practic functionalitatea Safari pe unele telefoanele, tab-urile cu pagini lasate deschise necesitand reincarcare daca se deschide un tab nou, ceea ce n-ar trebui sa se intample sub nicio forma. In cazurile cele mai bune, tab-urile din Safari sunt inchise in iOS 13.2 doar dupa ce aplicatia este lasata in fundal, dar nu toata lumea se „bucura” de o situatie atat de buna, deci practic Safari devine aproape imposibil de folosit.

iOS 13.2: SCANDAL cu Clientii din Cauza PROBLEMELOR MARI

iOS 13.2 genereaza probleme foarte mari si cu descarcarea de continut in fundal, inclusiv aplicatii din App Store, acestea fiind blocate pana cand aplicatia este redeschisa in ecranul principal. In alte cazuri utilizatorii nu primesc mesaje si email-uri in iOS 13.2 din cauza aceste probleme pana cand redeschid aplicatia, ceea ce impiedica in ingreuneaza instalarea de aplicatii, sau descarcara de alte tipuri de continut prin aplicatii ca Netflix, etc.

iOS 13.2 inchide absolut complet toate aplicatiile din fundal in cazul anumitor modele mai vechi de telefoane iPhone, iar problemele afecteaza inclusiv noua serie iPhone 11 lansata anul acesta de catre americani. Stim deja ca seria iPhone 11 are prea putin RAM pentru a rula iOS 13.2 in conditii excelente, mai ales daca sunt facute si poze, iar in cazul terminalelor mai vechi situatia este cu atat mai rea, ele vand RAM la fel de putin.

iOS 13.2 strica experienta de folosire a iDevice-urilor si ne arata unde poate duce lacomia pe care compania Apple o are in momentul de fata pentru a face profit cat mai mare de pe urma clientilor din intreaga lume.