Google Maps update aduce o functie noua si importanta pe telefoane

Google Maps are parte de un nou update care aduce o functie noua si importanta pentru utilizatorii din lumea intreaga, iata de ce se poate bucura lumea.

google maps monumente istorice telefoane

Google Maps are parte de o actualizare pentru functionalitatile pe care le ofera pentru utilizatorii din lumea intreaga, iar multumita ei poate oferi acum ceva ce foarte multa lume va gasi extrem de util. Mai exact, pentru aplicatia Google Maps dedicata telefoanelor este implementata o noua functie care permite descoperirea mult mai usoara a monumentelor istorice din orase, si pentru turisti o functie de acest gen inseamna extrem de mult in excursii.

Dupa cum puteti vedea si in dimaginile de mai jos, aplicatia Google Maps are incepand dea cum afisate iconite speciale pentru monumentele istorice din orasele care sunt vizitate de catre oameni. Fiecare iconita este pusa in evidenta in functie de locatia in care se afla utilizatorul, iar in partea inferioara a interfetei aplicatiei este vizibila o recomandare pentru a explora locatia si eventual acel monument istoric, deci oamenii descopera mai usor ce-i intereseaza.

google maps monumente istorice harta

Google Maps afiseaza aceste iconite pentru monumentele istorice care sunt oricum deja prezente in cadrul platformei, deci nu vorbim despre adaugarea altora noi, ci despre evidentierea celor existente. Puteti vedea ca doar monumentele istorice foarte importante, care sunt si mari atractii turistice sunt evidentiate intr-o prima faza in aplicatie, dar totul depinde de scara la care este redata harta pentru orasul pe care il viziteaza oamenii.

google maps monumente istorice recomandari

In cazul in care se face zoom intr-o anumita zona, aplicatia Google Maps va afisa mult mai multe monumente istorice de acolo pentru ca ele sa fie mai usor de ddescoperit de catre oameni, astfel ca nu se rezuma totul doar la cele mari. Google Maps a avut aceasta functie in plin proces de dezvoltare de ceva vreme, insa pana in momentul de fata totul a fost testat, pentru ca intr-un final sa fie oferita schimbarea si in versiune finala pentru toti utilizatorii.

Google Maps ar trebui sa afiseze acum punctele de interes in acest mod atat pe telefoanele iPhone, cat si pe cele cu sistem de operare Android chiar in acest moment.