Apple Pregateste cea mai RADICALA Schimbare pentru iPhone

Apple pregateste cea mai radicala schimbare pentru iPhone de pana acum, un plan pe care foarte putina lume il credea posibil, dar care e foarte important.

Apple RADICALA Schimbare iPhone

Apple pregateste in secret cea mai radicala schimbare pentru telefoanele iPhone de pana in momentul de fata, si totul fara ca pana recent cineva sa banuiasca adevaratul secret din planurile companiei americane. Mai exact, cei de la Apple vor sa inceapa sa vanda telefoanele iPhone in cadrul unor abonamente complexe care includ si acces la diversele servicii pe care le au in momentul de fata disponibile in intreaga lume pentru diversi clienti.

iPhone ar urma sa se transforme dintr-un produs scump, care oricum poate fi cumparat acum in baza unor rate lunare, si schimbat anual, intr-unul care va face parte dintr-un pachet vandut in baza unui abonament lunar. Analistii americani sunt extrem de entuziasmati de posibilitatea aceasta, si spun ca pentru Apple ar fi vorba despre ceva care ar urma sa ii aduca si mai multi bani pentru ca mai multa lume ar avea acces la produele sale.

Apple Pregateste cea mai RADICALA Schimbare pentru iPhone

Apple vinde si acum telefoanele iPhone in SUA in baza unor abonamente care pot fi alese doar daca telefoanele sunt cumparate codate in reteaua operatorilor de telefonie mobila locali. Includerea telefoanelor iPhone in pachete speciale de abonamente impreuna cu iCloud, Apple Music, Apple TV, si alte servicii, ar fi oferita mai mult ca sigur initial doar in SUA, si mai mult ca sigur la preturi ceva mai bune decat valoarea separata a serviciilor.

Apple vinde un iPhone 11 Pro la preturi care incep de la 42 de dolari in versiunea de baza, deci daca ar include Apple Music in pachet, atunci ar trebui sa vanda acel pachet la o valoare de pana in 50 de dolari. Daca ar include si spatiu gratuit in iCloud in acesti bani, atunci oamenii ar avea motive serioase sa profite de o promotie de acest gen decat sa isi cumpere telefonul la pret intreg, si sa plateasca separat celelalte servicii.

Apple ar pierde pentru o perioada de timp o parte din fluxul de lichiditati care vine odata cu vanzarea telefoanelor la pretul intreg, insa pe termen lung analistii spun ca Apple ar avea foarte multe de castigat de pe urma unor abonamente de acest gen.