Problema IREALA a iOS 13 care ENERVEAZA la CULME Oamenii (VIDEO)

iOS 13 are o problema ireala care enerveaza la culme utilizatorii de telefoane iPhone, iata cu ce se confrunta acestia in incercarea de a-si folosi zilnic telefoanele.

ios 13 problema ireala iphone

iOS 13 a fost lansat cu foarte multe probleme de catre compania Apple, unele dintre ele au mai fost rezolvate de-a lungul timpului, altele au ramas in continuare si enerveaza lumea, dar aceasta e peste toate. In clipul video de mai jos puteti vede acum se manifesta problema unui iPhone 11 care in iOS 13 pierde constant semnalul cand o persoana este sunata, sau cand aceasta incearca sa sune, ceva ce n-ar trebui sa se intample.

iOS 13 a avut aceasta problema extrem de grava raportata de catre foarte multa lume pana in momentul de fata, iar din pacate puteti observa ca ea se manifesta cu intensitate si in versiunile mai noi. Practic, utilizatorii pierd semnalul 4G cand incearca sa apeleze o persoana, iar cand sunt apelati in iOS 13 nici macar nu primesc vreun apel de la cei care incearca sa intre in contact cu ei, deci situatia in sine arata foarte rau.

Problema IREALA a iOS 13 care ENERVEAZA la CULME Oamenii (VIDEO)

iOS 13 manifesta aceasta problema in principal in cazul telefoanelor iPhone care sunt conectate la retele 4G, iar pentru unii dintre utilizatori, deconectarea de la acestea parea sa fie singura solutie pentru a repara lucrurile. Desigur ca nu pentru toata lumea deconectarea de la 4G era calea pentru a rezolva problemele si a putea folosi telfeoanele asa cum trebuie in iOS 13, insa macar in anumite situatii problema poate fi rezolvata.

iOS 13 ar fi trebuit sa rezolve in versiunea 3.2 aceasta problema pentru unii dintre utilizatori, insa pentru altii ea persista in continuare si ne arata in continuare cat de mult ignora Apple anumite probleme. Este foarte greu de inteles cum o asemenea problema pentru iOS 13 a fost ignorata atat de mult timp de catre cei de la Apple, si e greu de inteles cum de ea nu a fost rezolvata inca, insa stim deja ca in Cupertino cam orice e posibil.