Samsung Galaxy S10 Lite ARATA de ce Samsung Vinde MULTE Telefoane IEFTINE

Samsung Galaxy S10 Lite ne arata foarte clar de ce Samsung vinde atat de multe modele de telefoane mobile ieftine pentru clientii din intreaga lume.

Samsung Galaxy S10 Lite

Samsung Galaxy S10 Lite urmeaza sa fie lansat de catre compania Samsung pentru clientii din intreaga lume candva in urmatoarele luni, dar astazi avem ocazia de a vedea ceva foarte interesant pentru el. Mai exact, Samsung Galaxy S10 Lite are unele dintre specificatiile sale dezvaluite in avans, iar conform datelor existente, se anunta a fi chiar mai interesant decat modelele mai scumpe, desi in mod teoretic este intr-o clasa inferioara.

Samsung Galaxy S10 Lite urmeaza sa aiba un ecran OLED cu diagonala de 6.5 – 6.7 inch, un chip Qualcomm Snapdragon 855, 8 GB RAM, o camera tripla de 48 de megapixeli, incarcare rapida la 45W si o baterie de 4370 mAh. Citind asa specificatiile probabil va imaginati ca nu e vorba de Samsung Galaxy S10 Lite, ci despre Samsung Galaxy S10 Plus, dar in realitate vorbim despre un Samsung Galaxy S10 Lite care are si un pret de vanzare cu mult mai mic.

Samsung Galaxy S10 Lite ARATA de ce Samsung Vinde MULTE Telefoane IEFTINE

Samsung Galaxy S10 Lite are o baterie cu 270 mAh mai mare decat cea din versiunea Plus, are la fel de mult RAM, dar nu se stie daca e la fel de performant, sau daca mediul de stocare va fi UFS 3.0. Pe de alta parte, Samsung Galaxy S10 Lite are incarcare rapida la 45W, in timp ce modelul Plus are la doar 15W, iar ecranul e cu minim 0.1 inch mai mare, desi e improbabil sa beneficieze de aceleasi tehnologii precum modelul mult mai scump.

Samsung Galaxy S10 Lite pare sa imparta unele dintre specificatii cu modelul Plus, dar asta doar in mod teoretic, iar asta pentru ca unele dintre ele pot fi de calitate inferioara, fara la fel de multe inovatii integrate. Acest lucru se intampla in mod obisnuit cu diverse modele de telefoane lansate la nivel global, in special de la chinezi, iar acum Samsung Galaxy S10 Lite are nevoie de ceva cu care sa “atraga privirile” clientilor.

Samsung Galaxy S10 Lite va fi lansat in curand pe piata, iar pretul de vanzare ar urma sa fie chiar mai ieftin decat cel al iPhone 11, care costa 700 de dolari, fara TVA.