Facebook va COPIA Functia POPULARA din Telefoanele iPhone

Facebook va copia una dintre cele mai populare functii ale telefoanelor iPhone, iata de ce urmeaza sa aiba parte utilizatorii care o vor folosi.

Facebook copia functia populara iphone

Facebook nu stie cum sa devina si mai inspaimantatoare, astfel ca a decis ca n-ar fi o idee chiar atat de rea daca s-ar apuca sa copieze o functie care exista in telefoanele iPhone de ceva vreme, si este foarte populara. Mai exact, cei de la Facebook vor sa implementeze in platforma de socializare o noua functie care sa le permita utilizatorilor sa se autentifice folosind recunoastere faciala, ca si cum americanii n-a deja destule date despre fetele oamenilor.

Facebook are functia dezvaluita multumita analizarii uneia dintre versiunile beta ale aplicatiei pentru telefoane, si puteti vedea mai jos ce urmeaza ea sa ofere pentru toata lumea in viitorul nu foarte indepartat. Facebook le va cere utilizatorilor sa isi faca selfie-uri in timp ce se uita in diverse directii, combinarea acestor poze urmand a antrena inteligenta artificiala pentru ca oamenii sa fie recunoscuti mult mai usor cand folosesc sistemul.

Facebook va COPIA Functia POPULARA din Telefoanele iPhone

Facebook nu pare sa vrea sa implementeze un sistem care sa fie mai avansat decat cel Face ID din telefoanele iPhone, ci doar ceva care pare sa fie oarecum apropiat in nivelul de securitate de ceea ce exista in Android. Scanarea faciala bazata doar pe poze nu este ceva care sa poata oferi un nivel de securitate suficient de bun pentru ca utilizatorii sa poata avea incredere ca au conturile si datele protejate indiferent cine incearca sa le sparga.

Facebook nu a oferit deocamdata detalii cu privire la sistemul lor, insa exista sanse foarte mari ca sistemul sa fie foarte simplu in versiunea implementata de catre companie pentru a fi cat mai simplu de folosit. E foarte posibil ca Facebook sa vrea sa ofere aceasta solutie de securitate biometica pentru a inlocui parolele pentru logarea in conturi, insa ea trebuie sa fie mult mai bine gandita pentru a fi intr-adevar sigura.

Facebook nu are deocamdata o posibila data de lansare pentru aceasta functie noua, asa ca ramane de vazut cand anume va fi disponibila, si exact cum va functiona pentru toata lumea.