Huawei P40 PRO are o MARE PROBLEMA, si NU e iPhone 11, sau S11

Huawei P40 PRO are o mare problema, iar ea nu e reprezentata de iPhone 11, sau Samsung GALAXY S11, iata cu ce se confrunta chinezii pentru lansarea telefonului.

Huawei P40 PRO mare problema

Huawei P40 PRO are o foarte mare problema in momentul de fata, si ea nu este reprezentata de telefoanele din seriile iPhone 11, sau Samsung GALAXY S11, ci de altele facute mult mai aproape de companie. Astazi a fost prezentat Xiaomi Mi CC9 Pro Premium Edition, un telefon care egaleaza Huawei Mate 30 Pro in ceea ce priveste calitatea camerei, are specificatii surprinzator de bune, dar costa doar 400 de dolari, da ati citit bine, un pret infim pentru un telefon premium.

Huawei P40 PRO va avea nevoie de multa munca pentru a se putea distanta suficient de mult de telefonul celor de la Xiaomi in materie de performante pentru procesare, cat si pentru camera, astfel incat sa fie luat in serios. Multi dintre consumatorii care cumpara telefoane mobile se uita extrem de serios la aceste doua aspecte, iar Huawei P40 PRO va trebui sa vina cu imbunatatiri majore in comparatie cu modelul din 2019 pentru a fi cu adevarat atractiv.

Huawei P40 PRO are o MARE PROBLEMA, si NU e iPhone 11, sau S11

Huawei P40 PRO nu poate concura cu telefoane precum Xiaomi Mi CC9 Pro Premium Edition deoarece este mult prea scump, iar diferentele pe partea de functionalitate nu sunt atat de mari acolo unde conteaza cel mai mult. Daca Huawei P40 PRO nu va fi peste telefonul de la Xiaomi nici in ceea ce priveste autonomia bateriei, atunci e greu de inteles cine ar fi interesat sa il cumpere din moment ce functionalitatea pe care o ofera nu este de top.

Huawei P40 PRO era privit de multi ca fiind un telefon care va lupta cu iPhone 11 si Samsung GALAXY S11, insa pana acolo are de luptat cu Xiaomi, eventual Vivo si Oppo, care au telefoane mult mai ieftine. In China se vand cam o treime dintre dintre toate telefoanele mobile vandute la nivel global in fiecare trimestru fiscal, deci Huawei P40 PRO trebuie gandit in principal pentru piata de acolo, si mai apoi pentru restul pietelor.

Huawei P40 PRO va fi prezentat in primavara anului viitor, si desi asteptarile sunt foarte mari, e greu de spus daca ele vor si fi indeplinite de noutatile care vor fi dezvaluite.