Netflix Anunta o SCHIMBARE la care NIMENI nu s-ar fi ASTEPTAT

Netflix anunta o schimbare foarte importanta la care nimeni nu s-ar fi asteptat pana in momentul de fata, iata ce a fot confirmat pentru platforma.

netflix schimbare nimeni asteptat

Netflix surprinde intreaga lume cu o schimbare complet neasteptata pentru serialele pe care le reda prin intermediul platformei sale, insa cel mai probabil este doar inceputul unei modificari pregatita pentru multe creatii. Netflix va lansa in cursul zilei de maine un set de seriale cu stand-up comedy de la Seth Meyers, numit “Lobby Baby”, iar pentru aceasta serie va integra in premiera un buton care va permite “sarirea” peste anumite glume facute acolo.

Netflix a fost rugata de catre Seth Meyers sa adauge un buton care sa le permita oamenilor sa “sara” peste glumele cu Donald Trump, totul probabil in ideea de a evita jignirea celor care il sustin pe presedintele SUA. Ideea in sine este una foarte buna, mai ales pentru seriile de stand-up comedy, unde exista glume care pot jigni o varietate de persoane, deci Netflix a luat cel mai probabil decizia corecta de a accepta cererea lui Seth Meyers.

Netflix Anunta o SCHIMBARE la care NIMENI nu s-ar fi ASTEPTAT

Netflix a testat anul acesta butoane care le permit oamenilor sa aleaga intre doua fire narative pentru seriale, si se pare ca a avut succes, astfel ca acum merge mai departe, si incearca altceva nou. Inainte ca o gluma privindu-l pe Donald Trump sa fie rostita de catre Seth Meyers in seria sa, Netflix va afisa un buton care le permite oamenilor sa “sara” peste ea pentru a nu fi suparati de ceea ce le va spune comediantul.

“Însă, pentru cei care sunt bolnavi de comedie, care este afectată de politică, Meyers a spus că a cerut lui Netflix să creeze un buton pentru ca telespectatorii să renunțe la vizionarea acelui segment, în același fel utilizatorii Netflix pot ocoli creditele de introducere cu „săriți intro” butonul din partea de sus a unora dintre programele sale.”

Netflix este prima platforma de streaming video in care este implementat un buton de acest gen pentru utilizatorii care urmaresc filmele si serialele, insa cel mai probabil si altele vor avea optiuni similare disponibile in curand. Netflix face asta pentru a mai elimina si din “urarile de bine” pe care Seth Meyers le-ar primi in situatia in care sustinatorii lui Trump ar fi suparati din cauza celor pe care le vor auzi, deci el e scapat demulte batai de cap.

Netflix nu a anuntat daca va implementa optiuni similare si pentru alte seriale care sunt disponibile in platforma sa, dar e improbabil sa nu faca acest lucru.