Xiaomi Mi CC9 Pro: INCREDIBIL, Camera MAI BUNA ca a iPhone, Samsung

Xiaomi Mi CC9 Pro Premium Edition are o camera mult mai buna decat cea a telefoanelor iPhone si Samsung, egaland Huawei, iata ce scor incredibil a obtinut.

Xiaomi Mi CC9 Pro Premium Edition a fost testat de catre cei de la DxOMark zilele trecute pentru a ni se spune cat de buna este camera sa, iar rezultatele sunt cu adevarat surprinzatoare pentru un asemenea model de telefon. Conform testelor facute de catre experti, Xiaomi Mi CC9 Pro Premium Edition intrece Samsung GALAXY S10, Samsung GALAXY Note 10, iPhone XS, si egaleaza Huawei Mate 30 Pro in ceea ce priveste calitatea foto/video.

Xiaomi Mi CC9 Pro Premium Edition are o camera pentra cu senzor principal de imagine de 108 megapixeli, un senzor telephoto de 12 megapixeli, altul telephoto de 9 megapixeli, unul ultra-wide de 20 megapixeli si un senzor ToF.Xiaomi Mi CC9 Pro Premium Edition are deasemenea si doua flash LED-uri pentru a putea face iluminare cu lumina puternica, sau iluminare mai slaba, in functie de mediul in care sunt inregistrate pozele de catre telefon.

Xiaomi Mi CC9 Pro: INCREDIBIL, Camera MAI BUNA ca a iPhone, Samsung

Xiaomi Mi CC9 Pro Premium Edition review

Xiaomi Mi CC9 Pro Premium Edition a avut nevoie de o camera in plus pentru a intrece iPhone, Samsung si a ajunge din urma Huawei, insa asta conteaza mai putin, pentru ca rezultatul final este cel care satisface utilizatorii. Xiaomi Mi CC9 Pro Premium Edition obtine 130 de puncte pentru inregistrarea de poze si 102 puncte pentru inregistrarea de clipuri video, iar din moment ce va fi mult mai ieftin decat modelele concurente, realizarea companiei chinezesti este una cu adevarat impresionanta, in final.

Xiaomi Mi CC9 Pro Premium Edition va costa doar 400 de dolari in China, conform zvonurilor de pana acum, iar in lipsa unui review facut de catre DxOMark pentru iPhone 11 Pro, depaseste tot de pe piata, in afara de Huawei. Este uluitor cum Xiaomi Mi CC9 Pro Premium Edition poate fi produs al un pret mai mic decat cel al telefoanelor concurente, si totusi sa ofere o asemenea calitate pentru poze, dar chinezii uimesc din nou cu ceva complet neasteptat.

Xiaomi Mi CC9 Pro Premium Edition va fi lansat luna aceasta, si telefoanele de acest gen ne arata de ce Apple si Samsung au foarte mari probleme cu vanzarile inregistrate in China.