Facebook a Facut in SECRET aceasta SCHIMBARE Surprinzatoare

Facebook a facut in secret aceasta schimbare surprinzatoare pentru utilizatorii din intreaga lume, iata ce s-au gandit americanii ca am vrea sa folosim.

facebook secret schimbare surpriza

Facebook continua sa faca exact ceea ce stie mai bine, sa copieze ceea ce au creat altii, iar pentru toata lumea a creat o alternativa pentru unul dintre cele mai populare servicii folosite de catre gameri, Discord. Facebook a creat o noua functionalitate in cadrul website-ului sau, aceasta permitandu-le oamenilor sa creeze grupuri speciale pentru jocuri, si sa se adune in cadrul acestora pentru a discuta in timp real cand se joaca.

Facebook a copiat de la Discord toata ideea de a le permite oamenilor sa vorbeasca unii cu altii in timp ce se joaca, iar acest lucru va fi posibil printr-o conexiune de internet folosind un microfon si o pereche de casti. Utilizatorii Facebook vor putea intra in aceste grupuri pentru gaming daca au si un profil special pentru gaming, iar acolo vor putea invita alte persoane care sunt dornic sa se joace, exact asa cum se intampla in Discord.

Facebook a Facut in SECRET aceasta SCHIMBARE Surprinzatoare

facebook secret schimbare surpriza gaming

Facebook le va permite oamenilor sa faca inclusiv apeluri video in timp ce se joaca, desi probabil ca putini vor dori efectiv sa faca asta, insa idea din spatele noii functionalitati este una cat se poate de interesanta. Grupurile acestea pentru gaming pot fi create de catre oameni in cadrul Facebook, iar ei pot partaja link-uri catre ele pentru a invita si alte persoane, acele link-uri putand avea si o perioada de expirare setata de la bun inceput.

Facebook are si setari speciale pentru mesajele care sunt publicate in cadrul acestor grupuri, deci administratorii vor putea decide tot ceea ce se intampla in cadrul grupurilor, plus cine va putea vedea mesajele. Facebook a creat aceasta interfata noua special pentru cei care se joaca foarte mult, iar asta mai mult ca sigur ca ii va atrage pe unii dintre cei care acum folosesc Discord, o platforma separata.

Facebook testeaza in momentul de fata aceasta schimbare majora, insa deocamdata nimeni nu stie foarte clar cam cand ar putea fi ea implementata la nivel global pentru toata lumea.