iOS 13.3: TOATE Noutatile Aduse pentru iPhone si iPad (VIDEO)

iOS 13.3 a fost lansat in prima versiune beta de catre compania Apple pentru iPhone, iPad si iPod Touch, iata ce noutati aduce pentru toti utilizatorii chiar acum.

iOS 13.3 a fost lansat in versiune beta de catre cei de la Apple pentru iPhone, iPad si iPod Touch in cursul zilei de ieri, iar pentru utilizatorii din intreaga lume exista o serie interesanta de schimbari implementate. Prima schimbare descoperita in iOS 13.3 are legatura cu sistemul Screen Time, acesta permitand acum limitarea comunicarii prin mesaje, apeluri telefonice pentru diverse aplicatii pe care oamenii le folosesc in iPhone si iPad.

iOS 13.3 are deasemenea si o rezolvare extrem de importanta pentru o problema foarte importanta a iPhone, iPad, si iPod Touch, mai exact cea din cauza careia multitasking-ul a fost distrus complet de catre Apple. Cei care au instalat iOS 13.3 in propriile telefoane au ajuns la concluzia ca aplicatiile raman deschise in fundal si pastreaza informatiile, astfel incat utilizatorii sa poata reveni foarte usor la ele cand vor sa faca asta.

iOS 13.3: TOATE Noutatile Aduse pentru iPhone si iPad (VIDEO)

iOS 13.3 are inclusiv o optiune care permite ascunderea Animoji si Memoji atunci cand este folosita tastatura pentru a trimite caractere emoji catre diverse persoane, deci ea va fi mai usor de folosit. Separat de asta, cel mai probabil au fost facute si alte modificari minore, putand fi deasemenea imbunatatita experienta generala de folosire a iOS 13.3, poate chiar si performantele de care au parte iPhone, iPad, si iPod Touch-urile.

iOS 13.3 nu are deocamdata vreo mentiune facuta cu privire la rezolvari pentru problemele privind autonomia bateriei, sau pierderea semnalului, astfel ca ramane de vazut ce vor spune cei care vor testa actualizarea. Nu este exclus ca Apple sa readuca intr-un final la normal experienta de a folosi un iPhone, care pana la urma e telefon, si poate ca iOS 13.3 ii va readuce functia de telefonie de care toti avem nevoie in viata de zi cu zi.

iOS 13.3 abia a intrat in proces de testare, insa va fi oferit pentru toata lumea cel mai probabil abia undeva prin decembrie, deci e nevoie de mai multa rabdare pana cand totul va fi disponibil oficial.