Orange Number SHARE Lansat in PREMIERA in Romania (VIDEO)

Orange Number Share a fost lansat in premiera in Romania de catre operatorul de telefonie mobila, impreuna cu reteaua 5G, iata ce beneficii aduce pentru clienti.

Orange si-a lansat ieri reteaua de telefonie mobila 5G, cea mai rapida din Romania, conform afirmatiilor operatorului, ea oferind viteze de navigare pe internet de pana la 1.2 Gbps, in baza celor din aceasta pagina. Orange nu a lansat reteaua 5G fara sa aduca si o premiera pentru Romania, mai exact optiunea Number Share, ceva ce inca nu exista la vreun alt operator, dar ceva ce nu e chiar atat de util pentru vasta majoritate a oamenilor.

Orange Number Share le ofera clientilor posibilitatea de a-si partaja numarul de telefon pe un smartwatch 4G, astfel incat sa poata face apeluri telefonice, sa trimita mesaje, etc, etc. Avand in vedere ca Orange a lansat reteaua 5G din Romania in parteneriat cu Samsung si vinde un singur telefon 5G pentru clienti, Samsung GALAXY S10 5G, are si un singur smartwatch pentru Number Share, Samsung Galaxy Watch Active 2 4G.

Orange Number SHARE Lansat in PREMIERA in Romania (VIDEO)

Orange aduce Number Share in premiera in Romania pentru clientii locali, si il ofera exclusiv pentru un singur smartwatch Samsung din cauza parteneriatului pe care il are acum cu coreenii. Se zvoneste ca Orange ar testa Number Share inclusiv cu Apple Watch, si este cunoscut faptul ca inca din 2018 Apple a lansat aceasta tehnologie impreuna cu smartwatch-urile sale, dar in Romania nimeni n-a lansat-o, iar Orange o face probabil si pentru ca si-a mai redus din costuri cu exclusivitatea cu Samsung.

“Cu serviciul Number Share de la Orange poți folosi același număr pe smartphone-ul tău Samsung și pe smartwatch-ul compatibil. Astfel, e mult mai simplu să efectuezi sau să primești apeluri și mesaje pe toate device-urile tale preferate. Atunci când apelezi sau trimiți un mesaj de pe un smartwatch, destinatarului îi este afișat numărul tău de telefon, setat ca număr principal, indiferent dacă ai sau nu smartphone-ul în apropiere.”

Number Share e utila acum doar pentru cei cu Samsung Galaxy Watch Active 2 4G, sau cei care si-l vor cumpara, insa in viata reala exista putine situatii in care o asemenea optiune merita folosita. Nici in cazul Apple Watch nu exista o utilitate grozava pentru functia similara, dar e bine ca Orange a lansat-o intr-un final, si ca, probabil, prin 2020 o va oferi si pentru smartwatch-ul Apple.

Orange listeaza in aceasta pagina toate telefoanele compatibile cu functia Number Share in momentul de fata, iar ea este oferita gratuit timp de 24 de luni pentru cei care o activeaza.