Windows 10: OFICIAL, Anuntul URIAS facut de catre Microsoft

Windows 10 are in mod oficial facut un anunt urias de catre compania Microsoft, iata ce trebuie sa stie toti utilizatorii despre sistemul sau de operare.

Windows 10 19013 20h1

Windows 10 are parte de un anunt foarte important venit de la compania Microsoft in cursul noptii trecute, iar asta pentru ca vorbim despre ceva ce foarte multa lume astepta de ceva vreme pentru sistemul de operare. Mai exact, cei de la Microsoft au anuntat ca vrsiunea 19013 a Windows 10, cea care va fi lansata in primavara anului viitor, este disponibila pentru cei care fac parte din programul Insider Preview, deci ei o pot instala chiar de acum.

Windows 10 are disponibil pentru download ISO-ul oficial pentru versiunea 19013, el fiind pus in distributie prin intermediul website-ului prin care cei de la Microsoft le ofera utilizatorilor din programul Insider Preview toate actualizarile. Microsoft lansase aceasta versiune pentru un grup anterior de oameni care testeaza Windows 10 in versiunile beta, iar testele par sa fi decurs atat de bine incat acum compania il ofera in mod oficial pentru toata lumea.

Windows 10: OFICIAL, Anuntul URIAS facut de catre Microsoft

Windows 10 va avea in versiunea din vara anului viitor disponibile in sfarsit kaomoji, un set special de caractere emoji pe care Microsoft a evitat sa le ofere pana acum, dar pe care intr-un final le va pune in distributie pentru clienti. Mai mult decat atat, Windows 10 va avea incepand din primavara anului viitor si o versiune noua a PowerToys, plus imbunatatiri pentru WSL 2, deci vorbim despre un update destul de important pe care Microsoft il va distribui.

Windows 10 are facuta o schimbare foarte importanta si pentru aplicatia YourPhone, care acum nu va mai impune ca utilizatorii sa aiba o conexiune Bluetooth activa pentru a putea partaja ecranul telefonului cu un PC. Windows 10 are deasemenea implementate noutati pentru DirectX 12, dar si multe alte schimbari mai mici, plus rezolvari pentru alte probleme raportate de catre utilizatori pana in momentul de fata, deci in mod teoretic vor fi destule modificari importante.

Windows 10 are testata deocamdata toata aceasta noua functionalitate, iar undeva prin lunile mai, sau aprilie, totul va fi pus in distributie oficiala pentru utilizatorii din lumea intreaga.