Huawei: RECORD MONDIAL UIMITOR Realizat de catre Companie

Huawei a stabilit un record mondial uimitor, compania chinezeasca reusind sa demonstreze cat de avansate, din punct de vedere tehnologic, sunt produsele sale.

huawei record mondial viteza 5G

Huawei uimeste din nou cu un record mondial uimitor realizat de catre compania chinezeasca acolo unde are si cele mai bune performante in momentul de fata, si unde este cea mai laudata. In colaborare cu cei de la Turk Telecom, compania Huawei a reusit sa obtina un record mondial in ceea ce priveste viteza 5G obtinuta in cadrul unei retele de telefonie mobila, ceva ce alti operator nu vor obtine prea usor fara tehnologii avansate.

Huawei a reusit sa obtina, in teste 3GPP, impreuna cu Turk Telecom, viteze de download de peste 2.92 Gbps pentru reeaua 5G a operatorului, care va fi oferita si comercial pentru clientii existenti. Un telefon Huawei Mate 20 X a fost folosit pentru a obtine viteza de 2.92 Gbps pentru download si 2.3 Gbps pentru upload, deci vorbim despre performante foarte bune inclusiv pe partea de incarcare de date prin retea, nu doar pentru descarcare.

Huawei: RECORD MONDIAL UIMITOR Realizat de catre Companie

huawei record mondial viteza 5G test

Huawei este lider pe piata echipamentelor 5G in momentul de fata, iar ceea ce a realizat impreuna cu Turk Telecom nu face altceva decat sa confirme din nou suprematia companiei cand vine vorba despre echipamentele GSM. Huawei a folosit C-Band NR Carrier Aggregation pentru a obtine o asemenea viteza de internet pentru o retea 5G, totul fiind posibil pe frecventa de 3.5 GHz, iar tehnologia in sine este una noua, neadoptata de alti operatori inca.

Huawei compina multiple benzi pentru transferul de date pentru a obtine viteze atat de mari pentru retelele 5G, si sustine ca in momentul de fata e singurul furnizor pentru aceasta tehnologie de ultima generatie. Realizarea este o noua “demonstratie de forta” facuta de catre chinezi intr-o lume in care SUA le cere multor tari sa nu le permita chinezilor sa le furnizeze echipamente GSM pentru viitoarele retele de telefonie mobila 5G.

Huawei se lupta foarte dur in tot acest razboi, si demonstreaza in mod constant ca are tehnologii de ultima generatie menite sa ofere cele mai bune performante pentru clienti.