iOS 13.2.2 a fost LANSAT pentru iPhone, iPad si iPod Touch

iOS 13.2.2 a fost lansat pentru iPhone, iPad, iPod Touch de catre compania Apple astazi, iata cu ce noutati vine actualizare apentru clientii din intreaga lume.

iOS 13.2.2

iOS 13.2.2 a fost lansat cu doar cateva minute in urma de catre compania Apple pentru iPhone, iPad, iPod Touch, actualizarea venind la doar o saptamana dupa iOS 13.2, care a adus foarte multe probleme. Cei de la Apple nu au testat in versiune beta iOS 13.2.2 inainte de lansare, dar mai mult ca sigur au rezolvat principala problema de care s-a tot plans lumea, adica multitasking-ul, sau cel putin putem spera la acest lucru.

iOS 13.2.2 este lansat cu acest build pentru ca iOS 13.2.1 a fost lansat la doar o zi dupa iOS 13.2 pentru HomePod deoarece actualizarea initiala bloca unele boxe inteligente in timpul instalarii. Din acel moment si pana acum, cei de la iOS 13.2.2 au testat cel mai probabil iOS 13.2.2 in vederea lansarii pentru iPhone, iPad, iPod Touch, iar acum actualizarea poate fi instalata de catre toata lumea fara vreo problema.

iOS 13.2.2 a fost LANSAT pentru iPhone, iPad si iPod Touch

UPDATE: iOS 13.2.2 are urmatoarea lista de schimbari publicata de catre compania Apple :

 • iOS 13.2.2 corectează probleme și include îmbunătățiri pentru iPhone. Această actualizare:
  • Corectează o problemă care putea provoca închiderea neașteptată a aplicațiilor în timpul rulării acestora în fundal
  • Remediază o problemă care putea cauza pierderea temporară a serviciului celular de pe iPhone după desfășurarea unui apel
  • Rezolvă o problemă care putea provoca indisponibilitatea temporară a datelor celulare
  • Corectează o problemă din cauza căreia răspunsurile la mesajele de e-mail criptate S/MIME schimbate între conturi de Exchange nu puteau fi citite
  • Rezolvă o problemă care putea cauza afișarea unei solicitări de autentificare la utilizarea serviciului Kerberos de autentificare unică în Safari
  • Remediază o problemă care putea întrerupe încărcarea accesoriilor YubiKey alimentate prin Lightning

iOS 13.2.2 rezolva nu doar problema multitasking-ului, pana la urma, ci si pe cea privind pierderea semnalului, sau a conexiunii de internet, adica trei plangeri care au ramas nerezolvate inca de prin septembrie. iOS 13.2.2 poate fi instalat in momentul de fata de catre oricine prin sistemul Software Update, Actualizare Software, oferit pentru iPhone, iPad, iPod Touch de catre Apple.

1 COMENTARIU

 1. Fraților, acest update mi-a nenorocit telefonul ! Sa-mi bag ceva in Apple și politica lui de a te forța sa cumperi telefoane noi.