iOS 13: Decizia MAJORA Luata de catre Apple pentru iPhone si iPad

ios 13 decizia apple iphone ipad

Noaptea trecuta compania Apple a luat o decizie foarte importanta cu privire la iOS 13.1.2 si iOS 13.1.3, ea avand impact asupra tuturor iPhone, iPad, iPod Touch-urilor. Decizia americanilor este una cat se poate de normala in conditiile in care ea nu este noua si se repeta cu o regularitate si precizie demne de un ceas elvetian.

iOS 13.1.2 si iOS 13.1.3 au generat si inca genereaza foarte multe probleme pentru utilizatorii din intreaga lume, deci e improbabil ca cineva sa fie suparat de decizia Apple. Chiar si asa, cei care inca mai voiau sa instaleze acele versiuni, nu mai pot face asta, fiind obligati sa instaleze iOS 13.2, sau iOS 13.3.

iOS 13 este plin de probleme, iar compania Apple incearca sa rezolve foarte multe dintre cele existente, insa din pacate nu prea reuseste sa faca acest lucru. Ea lanseaza actualizari in cascada pentru iDevice-uri, si blocheaza posibilitatea de a le mai instala pe cele vechi, dar desigur ca asta nu e o mare problema.

Chiar daca Apple a blocat posibilitatea de a mai instala iOS 13.1.2 si iOS 13.1.3, asta nu afecteaza capacitatea utilizatorilor de a mai face jailbreak cu checkm8. O solutie de jailbreak va fi lansata in perioada imediat urmatoare, iar toata lumea se va putea folosi de ea pentru a-si exploata telefoanele in voie.