Telekom BLACK FRIDAY 2019 incepe cu REDUCERI la Telefoane

Telekom Black Friday 2019 incepe in Romania cu reduceri foarte mari pentru o gama foarte variata de telefoane mobile, profita de oferta actuala a operatorului.

Telekom BLACK FRIDAY 2019

Telekom, unul dintre cei mai mari operatori de telefonie mobila din Romania, isi ia clientii prin surprindere cu un anunt foarte important, organizand in aceasta pagina Black Friday 2019 de astazi. Black Friday 2019 este cel mai important eveniment de reduceri din Romania, iar ce de la Telekom au intrat in mod complet neasteptat in “hora” ofertelor chiar de astazi, campania lor promotionala fiind programata sa inceapa peste doar cateva ore.

Black Friday 2019 este anuntat de catre cei de la Telekom cu “oferte cosmice”, desi desigur nimeni nu stie foarte clar ce anume inseamna acest lucru, dar ne putem astepta la reduceri colosale. Conform paginii celor de la Telekom in care vor fi disponibile reducerile pentru Black Friday 2019, evenimentul ar urma sa inceapa la ora 17:00, adica peste nu chiar atat de multe ore, si cel mai probabil vor fi extrem de multe oferte grozave acolo.

Telekom BLACK FRIDAY 2019 incepe cu REDUCERI la Telefoane

Telekom a organiat in fiecare an campanii de reduceri precum cea de Black Friday 2019, care va fi disponibila in aceasta pagina, si de fiecare data au fost puse in vanzare telefoane cu oferte neasteptat de bune. Este de asteptat ca si anul acesta Telekom sa aiba in campania de reduceri de Black Friday 2019 foarte multe telefoane foarte bune la preturi cu mult mai mici decat cele pe care in mod normal le au produsele in magazinul sau online.

Black Friday 2019 va aduce la Telekom reduceri nu doar la telefoane mobile, ci si la accesorii pentru acestea, abonamente, sau alte tipuri de produse care sunt oferite de catre operatorul de telefonie mobila. Este de asteptat ca la Telekom sa vedem de Black Friday 2019 o oferta foarte diversificata si foarte buna, cu preturi chiar mai mici decat cele pe care le ofera Vodafone si Orange pentru campaniile lor.

Telekom va da startul acestei campanii de reduceri pentru Black Friday 2019 la ora 17:00, astfel ca atunci vom vedea si cate de mari vor fi promotiile pregatite de catre operator.