Apple TV+ ofera Streaming Video 4K la cea mai BUNA Calitate Posibila

Apple TV+ Streaming Video 4K BUNA Calitate

Apple TV+ ofera pentru clienti streaming video 4K la cea mai buna calitate posibila in comparatie cu restul serviciulor de streaming care exista in momentul de fata. Conform unui test facut recent pentru redarea de clipuri video 4K, Apple TV+ face redarea la un bitrate mediu de 26/29 Mbps, cu un “varf” de 41 Mbps.

Apple TV+ ofera streaming video pentru 4K la un bitrate de aproximativ 1.5/2 ori mai bun decat cel al unui Blu-ray HD, insa fata de un disc Blu-ray UHD e doar la jumatate. Netflix ofera streaming video 4K la un bitrate de 16 Mbps, iar asta desi compania le cere utilizatorilor sa aiba conexiuni de minim 25 Mbps pentru a vedea continutul.

Apple TV+ reuseste sa uimeasca serios prin calitatea pe care o ofera pentru cei care vor sa vada clipuri video 4K in formatul cel mai bun posibil. Desigur ca deocamdata serviciul este folosit de mult mai putina lume decat Netflix, astfel ca e posibil ca bitrate-ul sa scada pe masura ce numarul utilizatorilor creste.

Apple TV+ este, totusi, deocamdata in topul celor care pot reda filme si seriale in format 4K, deci vorbim despre o foarte mare realizare pentru Apple. Americanii vor promova cu siguranta acest beneficiu major pentru Apple TV+, insa ramane de vazut cam cata lume va considera ca acesta e un motiv suficient de bun pentru a plati abonamentul lunar.