SURPRIZA Orange pentru Romani, cu ce isi UIMESTE Clientii

Orange are o surpriza foarte buna pentru clientii sai din Romania, iata cu ce a decis sa-i uimeasca pe acestia, si ce trebuie sa stiti cu totii acum.

orange surpriza clienti

Orange a pregatit o surpriza foarte interesanta pentru toti clientii din Romania astazi, operatorul de telecomunicatii prezentand in aceasta pagina ceea ce a gandit pentru clientii sai din Romania in momentul de fata. Vorbim despre o promotie pe care cei de la Orange o au disponibila pentru clientii care au cartele prepay in momentul de fata, acestia putand intra intr-un concurs foarte interesant astazi in Romania.

Orange le ofera clientilor de cartele prepay posibilitatea de a castiga una dintre cele 10 trotinete electrice Xiaomi din cadrul concursului daca fac o reincarcare pentru o cartela prepay prin intermediul contului din My Orange. Conform informatiilor de pe website-ul celor de la Orange, in concurs poate fi inscrisa orice persoana care face o incarcare pentru o cartela prepay, iar fiecare reincarcare aduce o singura sansa de castig pentru utilizatori.

SURPRIZA Orange pentru Romani, cu ce isi UIMESTE Clientii

Orange a initiat acest concurs pentru a-l inlocui pe cel de luna trecuta, cand le oferea clientilor sai posibilitatea de a castiga un Huawei P30 PRO daca isi reincarca o cartela prepay prin intermediul propriului website. Acel concurs s-a terminat, si castigatorul va fi anuntat de catre cei de la Orange, iar acum toti cei care isi reincarca o cartela se pot bucura de posibilitatea de a castiga o trotineta electrica vanduta de catre cei de la Xiaomi.

Orange incearca prin concursurile de acest gen sa convinga mai multi oameni sa foloseasca sectiunea online My Orange pentru a-si administra tot ceea ce are legatura cu serviciile de care beneficiaza in Romania. Ideea in sine este una foarte buna, iar asta in conditiile in care Orange a creat o sectiune destul de complexa, care totusi nu e perfecta, dar uneori poti rezolva de acolo probleme care anterior necesitau contactarea companiei.

Orange are aceasta campanie promotionala disponibila pentru o perioada limitata de timp in Romania, asa ca daca sunteti interesati de ea, profitati cat inca este activa.