Politia Romana: AVERTISMENT cu un GHID de BLACK FRIDAY 2019

Politia Romana avertizeaza toti cetatenii cu un ghid pentru BLACK FRIDAY 2019 care are menirea de a ne pune in garda cu privire la tepele din magazine.

Politia Romana GHID BLACK FRIDAY 2019

Politia Romana surprinde anul acesta cu decizia de a lansa pentru romani un ghid pentru BLACK FRIDAY 2019, adica un set de recomandari pentru oamenii care vor sa se protejeze de tepele care se dau online. Politia Romana nu este institutia care trebuie sa supravegheze magazinele online pentru a le sancitona in cazul in care au oferte inselatoare, insa chiar si asa, incearca sa protejeze romanii de tepele care se dau online in aceasta perioada.

Politia Romana incepe ghidul de recomandari pentru BLACK FRIDAY 2019 cu ceva esential, navigarea pe internet, si verificarea faptului ca magazinele online care sunt accesate de catre utilizatori sunt protejate prin HTTPS. Mai departe, Politia Romana ii avertizeaza pe romani sa nu acceseze link-uri primite prin SMS de BLACK FRIDAY 2019 de la mai nimeni, pentru ca nu se stie daca un mesaj care este prezentat ca venind de la un anumit magazin, chiar vine de acolo.

Politia Romana: AVERTISMENT cu un GHID de BLACK FRIDAY 2019

Politia Romana ii avertizeaza deasemenea pe romani sa nu instaleze aplicatii din afara Google Play Store si App Store, iar asta pentru ca ele pot fi malitioase, si separat de spargerea telefoanelor, le pot fura si banii. Aceste metode de a frauda oamenii sunt destul de des intalnite in strainatate, iar aici Politia Romana este institutia la care oamenii vor apela daca de BLACK FRIDAY 2019 au banii furati de catre vreo entitate necunoscuta.

Cea mai grea parte a cumpărăturilor online este să te ridici din fața calculatorului ca să-ți iei cardul din portofel,…

Publicată de Politia Romana pe Duminică, 3 noiembrie 2019

Politia Romana le recomanda deasemenea foarte serios oamenilor sa nu plateasca in avans produse la magazine online de la care nu au mai cumparat vreodata si pe care nu le cunosc. Deasemenea de BLACK FRIDAY 2019, Politia Romana le recomanda oamenilor sa nu plateasca in avans produse persoanelor pe care nu le cunosc, iar asta deoarece ar putea trimite banii unei persoane de la care nu vor mai vedea nimic.

Politia Romana are in imaginea de mai sus intregul ghid pentru BLACK FRIDAY 2019 de care ar trebui sa stie toti romanii, si ar fi bine sa-l cititi pentru a fi cat se poate de protejati.