Politia Romana: ATENTIE, ALERTA MAJORA pentru TOTI Cetatenii

Politia Romana a emis o avertizare extrem de importanta pentru toti cetatenii din Romania, iata in legatura cu ce suntem atentionati de catre autoritati.

politia romana avertizarea cetateni

Politia Romana a publicat astazi o avertizare foarte importanta pentru toti cetatenii romani, si este bine sa fii extrem de precaut pentru a nu ajunge intr-un final sa apelezi la ajutorul institutiei. Mai exact, cei de la Politia Romana au emis o avertizare privind tepele care sunt facute prin telefon de catre diverse persoane fara scrupule care incearca sa profite de naivitatea oamenilor, uneori pentru a le fura banii, si totul uneori de la distante foarte mari.

Politia Romana a publicat pe pagina sa de pe reteaua de socializare Facebook un mesaj care circula pe retelele de socializare in momentul de fata, si care le spune oamenilor sa nu sune numerele de telefon necunoscute care ii apeleaza. Vorbim despre o serie de numere din diverse tari de pe glob, mesajul spunand ca apelarea lor ii poate lasa pe romani cu un cost suplimentar in abonament, sau credit in minus pe cartela, dar nu vine de la Politia Romana.

Politia Romana: ATENTIE, ALERTA MAJORA pentru TOTI Cetatenii

Politia Romana avertizeaza ca acel mesaj nu a fost trimis de catre vreun reprezentant de-al sau, mai ales ca acolo se vorbeste despre copierea telefonului, si alte nebunii, printr-un apel telefonic. Mai mult decat atat, acel mesaj spune ca teroristii pot sparge telefoanele de la distanta prin SMS-uri, si totul suna ca mesajele de la Revolutie cand “teroristii” invadasera Romania, dar in realitate e un mesaj de panica, ce nu provine de la Politia Romana, dar care la baza e util.

Circulă un mesaj care începe așa: „ Atenționare de la poliția românăTrimiteți acest mesaj familiei și prietenilor…

Publicată de Politia Romana pe Miercuri, 6 noiembrie 2019

Politia Romana le recomanda oamenilor sa nu sune inapoi vreun numar de acest gen, iar asta pentru ca in unele cazuri poate fi vorba despre numere cu suprataxa care in momentul acceptarii apelului creeaza un mare cost suplimentar pentru apelant. Tehnica de pacalire nu e veche, oamenii sunt apelati o singura data, iar curiosi apeleaza inapoi sa vada cine ii suna, dar sunt taxati imediat, iar Politia Romana ne recomanda sa fim foarte vigilenti.