Facebook Messenger: Anunt IMPORTANT, CE sa FACI daca il Folosesti

Facebook Messenger este in centrul unui anunt foarte important venit de la compania Facebook pentru utilizatorii din intreaga lume, ce trebuie sa stii.

Facebook Messenger anunt folosesti

Facebook Messenger are parte de un anunt foarte important lansat de catre cei de la Facebook pentru utiliztorii din lumea intreaga, totul in contextul in care chiar zilele trecute a fost dezvaluita o noua bresa de securitate in sistemele sale. Cei de la Facebook au creat o pagina speciala, messenger.com/privacy, pentru platforma Facebook Messenger in care le ofera utilizatorilor recomandari pentru a-si proteja cat se poate de bine mesajele pe care le trimit in fiecare zi.

Facebook Messenger are listate acolo diverse recomandari de securitate de la compania Facebook, ele permitand, in mod teoretic, securizarea datelor noastre impotriva oricaror tipuri de atacuri. Aplicatia Facebook Messenger are implementata o functie care permite efectuarea de conversatii criptate, insa desigur ca ea nu este activata in mod nativ pentru toata lumea, iar asta deoarece Facebook n-ar mai putea spiona tot ceea ce discuta oamenii.

Facebook Messenger: Anunt IMPORTANT, CE sa FACI daca il Folosesti

Facebook Messenger prezinta in aceasta pagina, in principal, informatii menite sa linisteasca lumea in legatura cu problemele sale de securitate, dar si recomandari pentru a avea parte de o experienta mai buna in retea. Mai exact, Facebook Messenger are prezentate metode prin care utilizatorii pot bloca notificarile in anumite momente ale zilei pentru a nu fi deranjati, sau cum pot bloca posibilitatea ca anumite persoane sa le trimita mesaje.

“Cu cine vorbești și ce împărtășești ar trebui să fie în sarcina ta. Ne-am dedicat să ne asigurăm că Messenger este un loc sigur, privat și sigur pentru a vă conecta cu oamenii care contează. Pentru a face acest lucru, am creat instrumente care vă permit să vă mențineți sub control, să vă asigurați contul și să vă mențineți în siguranță pe platformă.”

Facebook Messenger are prezentate inclusiv unele dintre setarile care sunt disponibile pentru folosirea aplicatiei pe telefoanele iPhone sau Android, unele dintre ele fiind chiar foarte utile pentru folosirea zilnica. In final, cei de la Facebook explica si cum incearca sa protejeze utilizatorii care folosesc Facebook Messenger impotriva atacurilor venite de la hackeri, insa desigur ca foarte multe dintre informatii nu reprezinta dezinteresul companiei fata de clienti.

Facebook Messenger este a doua cea mai folosita platforma de mesagerie din intreaga lume, cu peste 1 miliard de utilizatori activi in momentul de fata, iar numarul acestora este in continua crestere.