Vestea Samsung GALAXY S11 de care Fanii se vor BUCURA TOTAL

Samsung GALAXY S11 are parte de o veste extrem de buna de care se vor bucura toti fanii din intreaga lume, iata ce schimbare uriasa a pregatit Samsung.

Samsung GALAXY S11 ecran 120 hz

Samsung GALAXY S11 urmeaza sa vina cu o schimbare atat de mare incat e improbabil ca vreunul dintre cei care vor dori sa cumpere telefonul nu o vor considera ca fiind una grozava si care sa ii convinga sa il cumpere. Vorbesc despre faptul ca Samsung GALAXY S11 urmeaza sa aiba un ecran cu rata de refresh de 120 Hz, cel mai probabil, sau doar 90 Hz, in cel mai rau caz, dar indiferent de situatie, vorbim despre o foarte mare schimbare.

Samsung GALAXY S11 are anuntata aceasta imbunatatire majora de catre unul dintre cei care au avut cele mai multe informatii valide despre produse Samsung inca nelansate, si cred ca multi vor fi bucurosi de asta. In Huawei Mate 30 Pro a fost implementat un ecran cu rata de refresh de 90 Hz, iar lumea este extrem de multumita de ceea ce ofera el, dar in Samsung GALAXY S11 urmeaza sa fie oferit ceva si mai bun decat atat.

Vestea Samsung GALAXY S11 de care Fanii se vor BUCURA TOTAL

Samsung GALAXY S11 va avea o fluiditate foarte mare in Android cu aceasta rata de refresh de 120 Hz, si va putea oferi o experienta de utilizare net superioara celei existente pentru actualele modele de telefoane Huawei. O crestere cu 30 Hz peste rata de refresh fata de alte telefoane concurente va garanta faptul ca Samsung GALAXY S11 va afisa nu doar imagini mult mai fluide, dar si ca va putea inregistra video la un FPS mai mare.

Samsung GALAXY S11 ar putea veni si cu suport extins pentru stylusuri multumita acestei schimbari radicale pentru ecran, ceva ce nu este asteptat de prea multa lume, dar ceva ce cu siguranta va conta extrem de mult pentru cei care cumparau seria Note. Desigur ca va exista si un dezavantaj pe partea de autonomie a bateriei, dar Samsung GALAXY S11 ar trebui sa vina si cu baterii mult mai mari decat cele folosite in actualele modele din serie.

Samsung GALAXY S11 va fi prezentat in prima parte a anului 2020, cel mai probabil in februarie, insa lansarea ar trebui sa aiba loc abia prin luna martie.