iPhone 12: Cea mai IMPORTANTA Schimbare Pregatita de Apple

iPhone 12 va avea multe schimbari implementate de catre compania Apple, insa aceasta urmeaza sa fie cea mai importanta dintre toate, iata ce vom avea nou.

iphone 12 importanta schimbare apple

iPhone 12 este pregatit pentru lansare in 2020 cu foarte multe noutati, insa printre acestea se va regasi si o functie foarte importanta pe care cei de la Apple vor pune extrem de mare accent. Vorbesc despre conectivitatea 5G, unul dintre elementele cheie ale iPhone, cei de la Apple urmand a promova aceasta functie din iPhone 12 ca una dintre cele mai importante, desi atunci abia va reusi sa egaleze telefoanele concurente din acest punct de vedere.

iPhone 12 urmeaza sa aiba un modem 5G special produs de catre cei de la Qualcomm, iar asta in conditiile in care Apple s-a chinuit timp de cativa ani cu Intel sa faca o asemenea componenta, dar a esuat. Fara ajutor de la partenerii sai traditionali, cei de la Apple revin la Qualcomm, care oricum produce modem-urile cele mai avansate din punct de vedere tehnologic, iar asa iPhone 12 va avea parte de, teoretic, performante 5G extrem de bune.

iPhone 12: Cea mai IMPORTANTA Schimbare Pregatita de Apple

iPhone 12 ar trebui sa ofere posibilitatea de a naviga pe internet la viteze care ajung, teoretic, pana la 7 Gbps, sau cel putin acestea sunt specificatiile pe care modem-ul celor de la Qualcomm le va avea. Asta inseamna ca iPhone 12 va putea sa ofere maximul pe care retelele de telefonie mobila 5G il vor avea disponibil, dar si in orice colt de pe glob, indiferent de tipul de tehnologie folosit pentru crearea retelei respective.

iPhone 12 va avea si un chip A14 foarte performant care va sustine vitezele mari de navigare pe internet pe care retelele 5G le vor avea, si mai mult decat atat, vom avea inclusiv RAM de generatie noua care va avea acelasi rol. Mediile de stocare din iPhone 12 vor fi deasemenea de ultima generatie pentru a putea sustine vitezele mari de download prin 5G, insa desigur ca toate acestea vor avea un cost ridicat.

iPhone 12 ar urma sa aiba un pret de vanzare care ar putea fi cu pana la 400 – 500 de dolari mai mari decat cel pe care-l vedem acum pentru telefoanele vandute de catre compania Apple.