iPhone 12 va fi intr-un MARE DEZAVANTAJ fata de Huawei MATE 40 Pro

iPhone 12 va fi intr-un mare dezavantaj in fata Huawei MATE 40 Pro cand va fi lansat, iata ce schimbare majora este pregatita de la concurenta.

iPhone 12 DEZAVANTAJ Huawei MATE 40 Pro

iPhone 12 va fi intr-un foarte mare dezavantaj in comparatie cu Huawei MATE 40 Pro in momentul in care va fi lansat, iar asta deoarece schimbarile care sunt pregatite de catre chinezi sunt foarte mari. Mai exact, pentru Huawei MATE 40 Pro este asteptat implementarea unei camere penta, care a ajuns deja intr-un telefon al Xiaomi, iar Huawei cu siguranta o va oferi, dar din pacate in iPhone 12 compania Apple nu va face un asemenea salt.

iPhone 12 este anuntat a fi pregatit pentru lansare cu o camera cvadrupla, adica patru senzori de imagine vor fi integrati in dispozitivul celor din Cupertino, dar asta nu e suficient. Huawei MATE 40 Pro va avea in continuare zoom hibrid de pana la 10X, insa un al doilea senzor telephoto ar urma sa fie adaugat pentru a completa aceasta camera penta, si totul va imbunatati radical capacitatea telefonului de a face poze si clipuri video.

iPhone 12 va fi intr-un MARE DEZAVANTAJ fata de Huawei MATE 40 Pro

iPhone 12 cu o camera cvdrupla va uimi foarte multi clienti ai companiei Apple, mai ales ca anul acesta s-a facut recerea la o camera tripla, deci inca un salt de acest gen va fi cu siguranta apreciat de fani. In ciuda acestui lucru, iPhone 12 va ramane in continuare in urma telefoanelor venite de la marile companii concurente, ceea ce pune Apple intr-o pozitie destul de proasta, dar asta nu ar fi chiar prima oara cand se regaseste intr-o situatie de acest gen.

iPhone 12 ar putea fi totusi cel putin la fel de bun precum Huawei MATE 40 Pro in ceea ce priveste inregistrarea de poze si clipuri video standard, totul multumita Deep Fusion, dar pe partea de zoom sigur va fi inferior. Pe de alta parte, iPhone 12 va avea performante mult mai bune decat Huawei MATE 40 Pro, asa cum toate iPhone-urile au depasit pana acum telefoanele iPhone, si ar putea fi chiar mai bun pe partea de autonomie a bateriei.

iPhone 12 va fi prezentat poate chiar cu doar cateva zile inaintea Huawei MATE 40 Pro, asa cum s-a intamplat si cu modelele de anul acesta, insa nimeni nu stie foarte clar cum vor sta lucurile.