Schimbarea Samsung GALAXY S11, are o Baterie MULT mai MARE

Samsung GALAXY S11 are o baterie mult mai mare, iata ce schimbare radicala pregateste compania Samsung pentru clientii sai din intreaga lume.

Samsung GALAXY S11 capacitate baterie

Samsung GALAXY S11 va fi lansat cu o noua baterie de capacitate mult mai mare, conform unei serii de informatii aparute in ultimele zile, iar upgrade-ul va fi unul substantial in comparatie cu modelele anterioare. Mai exact, pentru Samsung GALAXY S11 urmeaza sa implementata o baterie de aproximativ 4300 – 4500 mAh, in timp ce in modelul Plus va ajunge una de aproape 5000 mAh, deci bateria va fi mai mare si decat in actualul Samsung GALAXY S10 5G.

Samsung GALAXY S11 va avea deci baterii care au capacitati cu 500 – 700 mAh mai mari decat cele ale modelelor lansate in primavara acestui an, iar diferenta nu se va resimti in autonomia bateriei clientilor. De ce spun asta ? Ei bine pentru ca Samsung GALAXY S11 va veni cu 5G pentru toata lumea, dar si cu un ecran de 90/120 Hz, iar ambele schimbari aduc si un consum mult mai mare de energie pentru telefoanele pe care le va lansa Samsung.

Schimbarea Samsung GALAXY S11, are o Baterie MULT mai MARE

Samsung GALAXY S11 va avea nevoie de o baterie mult mai mare in ciuda faptului ca va fi folosit un chip care este mult mai eficient din punct de vedere energetic, impreuna cu alte componente cu aceleasi caracteristici. Practic, desi va exista o eficientizare a consumul energetic din anumite puncte de vedere, vor veni alte componente mai importante care consuma mai mult, iar Samsung GALAXY S11 are nevoie de o baterie mai mare.

Samsung GALAXY S11 ar putea oferi o autonomie a bateriei care va fi cu putin mai mare decat cea a modelelor existente, insa totul depinde intr-o foarte mare masura de ceea ce pot face inginerii coreenilor. Modelele lansate in ultimii 2 ani au avut probleme cu autonomia in versiunile echipate cu chip-uri Exynos, iar din moment ce Samsung GALAXY S11 va avea unul similar, nu e exclus ca ele sa persiste pentru clienti.

Samsung GALAXY S11 este in plin proces de dezvoltare, si de aceea tot apar informatii noi in legatura cu el, iar in urmatoarele luni vom afla cu signrata si mai multe despre ceea ce urmeaza sa ne aduca.