DECIZIA Digi Mobil pentru Romani, ce s-a SCHIMBAT in Noiembrie

Digi Mobil a luat o decizie foarte importanta pentru romani, iata ce s-a schimbat in noiembrie la operatorul de telefonie mobila, si cum suntem cu totii afectati.

Digi Mobil decizie noiembrie

Digi Mobil a luat o decizie foarte importanta pentru oamenii din Romania, una care va avea un impact substantial in urmatoarele saptamani, iar asta in conditiile in care operatorul are oricum succes foarte mare. Mai exact, desi in luna noiembrie operatorul a spulberat concurenta cand a venit vorba despre portarile inregistrate in retea, Digi Mobil continua pe acelasi trend ascendent si in noiembrie cu extinderea ofertei de portare back to school.

Digi Mobil a luat decizia de a extinde pana la 30 noiembrie promotia prin care le ofera celor care se porteaza in retea posibilitatea de a beneficia de abonamente la preturi reduse, dar si de telefoane in rate fara dobanda. Cei de la Digi Mobil au aceasta promotie la portare de ceva vreme, si au tot extins-o, ei oferind preturi de 3 – 5 euro pentru abonamentele lor cu beneficii complete, totul in functie de numarul de numere portate in retea.

DECIZIA Digi Mobil pentru Romani, ce s-a SCHIMBAT in Noiembrie

Digi Mobil are o gama foarte diversificata de telefoane care sunt disponibile la portare in rate fara dobanda, si cu avans 0, sau foarte mic, deci puteti alege exact ceea ce va doriti sa cumparati. Interesant este ca Digi Mobil a inclus in lista de telefoane care fac parte din aceasta promotie si recent lansata serie iPhone 11 a celor de la Apple, deci inclusiv fanii celor din Cupertino se pot bucura de telefonul dorit cu o promotie foarte buna.

Digi Mobil are una dintre cele mai bune oferte de abonamente si telefoane in rate fara dobanda si cu avans mic, sau inexistent, iar asa a reusit sa tot atraga sute de mii de clienti noi prin portare anual. Digi Mobil a spulberat Orange, Vodafone, Telekom in fiecare luna din 2019 cu numarul de clienti care s-au portat in reteaua sa mobila, iar dupa cum arata lucrurile, totul va merge in aceeasi directie si in urmatoarele luni.

Digi Mobil a extins aceasta campanie promotionala pana pe 30 noiembrie, dar cel mai probabil va avea cateva oferte interesante inclusiv pentru BLACK FRIDAY 2019, care incepe vinerea viitoare.