Specificatiile Samsung GALAXY S11 Dezvaluite in EXCLUSIVITATE

Samsung GALAXY S11 are in exclusivitate dezvaluite specificatiile celor 5 modele care vor fi lansate de catre compania Samsung in primavara anului 2020.

Samsung GALAXY S11 specificatii exclusivitate

Samsung GALAXY S11 are in exclusivitate dezvaluite specificatiile pe care le va oferi pentru clientii dornici sa-l cumpere in momentul in care va fi lansat, si vorbim despre o confirmare a ceea ce am “auzit” deja acum cateva saptamani. Informatiile de astazi vin de la evleaks, cel mai cunoscut leaker de informatii despre telefoane nelansate, iar el ne spune ca Samsung GALAXY S11 va veni cu o serie de schimbari uriase in raport cu modelele actuale.

Samsung GALAXY S11 urmeaza sa aiba ecrane cu diagonale de 6.4 inch, 6.7 inch si 6.9 inch, cresterile fiind mari in comparatie cu modelele care sunt vandute acum. Samsung GALAXY S11E ar trebui sa aiba ecranul de 6.4 inch, Samsung GALAXY S11 ar trebui sa il aiba pe cel de 6.7 inch, in timp ce Samsung GALAXY S11 Plus ar trebui sa aiba ecranul cu diagonala de 6.9 inch, iar coreenii aduc practic ecranele la limita posibilitatilor de folosire.

Specificatiile Samsung GALAXY S11 Dezvaluite in EXCLUSIVITATE

Samsung GALAXY S11E si Samsung GALAXY S11 vor fi vandute atat in versiuni 4G si 5G, in timp ce Samsung GALAXY S11 Plus va fi vandut doar intr-o versiune 5G, ceea ce nu e tocmai neasteptat. Toata seria de telefoane Samsung GALAXY S11 va fi vanduta cu ecrane care au marginile curbate, deci Samsung nu va mia folosi ecrane plate precum in Samsung GALAXY S10E, deci design-ul va fi destul de mult imbunatatit pentru clienti.

Specificatiile Samsung GALAXY S11

Samsung GALAXY S11 urmeaza fie prezentat in a doua jumatate a lunii februarie, cam cum s-a intamplat si cu modelele de anul acesta, iar vanzarile ar trebui sa inceapa in luna martie. Practic, vedem o serie de modificari pentru seria Samsung GALAXY S11 care erau asteptate si preconizate de catre foarte multa lume, deci acum avem doar confirmarea pentru ceea ce unii dintre noi stiam de ceva vreme.

Samsung GALAXY S11 ar putea fi o serie mai scumpa decat cea de anul acesta, si e normal sa fie asa din moment ce vor exista modele care vor avea suport atat pentru 4G, cat si pentru 5G.