Apple isi Deschide in mod OFICIAL Sediu pentru Firma din Romania

Apple isi deschide in mod oficial un sediu pentru societatea din Romania, iata une vor fi amplasate birourile in care vor lucra angajatii companiei Apple.

Apple Sediu Firma Romania

Apple isi deschide in mod oficial sediu pentru firma din Romania, compania americana infiintand o entitate locala in vara anului trecut, insa abia acum pare sa fie pregatita sa angajeze si primii oameni. Cei de la Apple urmeaza sa isi deschida primele birouri in cladirea Campus 6.1, recent construita de catre Skanska in apropierea statiei de metrou de la Politehnica, iar tot acolo vor fi mutate si birourile companiei Microsoft in viitorul apropiat.

Apple nu are deocamdata angajati romani, asociatii societatii din Romania fiind Apple Distribution International și Apple Sales Ireland, adica societatile prin care sunt controlate vanzarile din mai toata europa de catre americani. Administratorul societatii din Romania este Peter Ronald Denwood, director al unui departament juridic din cadrul Apple, insa mai mult ca sigur ca vor exista si angajati romani in cadrul societatii care va avea activitate in tara.

Apple isi Deschide in mod OFICIAL Sediu pentru Firma din Romania

Apple intra in mod oficial pe piata din Romania cu acest sediu, insa ce anume va face aici nu se stie, iar asta pentru ca e improbabil ca un Apple Store Online sa fie deschis, deci cel mai probabil se va ocupa de distributie. Acum cei de la Apple isi distribuie cel putin unele dintre produsele din Romania prin intermediul Apcom, insa intrarea lor pe piata ar putea elimina acest intermediar, dar ramane de vazut exact ce vor face americanii aici, si cand.

Apple pare sa-si arate in mod clar intentia de a deschide un Apple Store si in Romania, insa inainte de a avea un magazin fizic va avea unul online, ceea ce s-ar putea intampla in 1/2 ani. Prezenta fizica a Apple in Romania ar putea fi si un prim pas pentru ca noi sa servicii sa fie lansate in tara noastra, inclusiv Apple TV+, care in mod surprinzator la noi nu este oferit de catre cei din Cupertino  inca.