iOS 13.2.2: ATENTIE, PROBLEMA care s-a AGRAVAT pentru iPhone

iOS 13.2.2 are agravata o problema foarte grava si enervanta pentru telefoanele iPhone, iata ce nu a reusit sa rezolve compania Apple pentru clientii din toata lumea.

iOS 13.2.2 problema agravat iphone

iOS 13.2.2 are, din pacate, o problema foarte serioasa gravata pentru telefoanele iPhone, iar acesta este un motiv pentru a evita sa faceti upgrade in momentul de fata, si trebuie sa luati foarte in serios situatia. iOS 13.2.2 a fost lansat cu rezolvari pentru cateva probleme foarte serioase, insa nu si pentru cele privind autonomia bateriei, iar asta pare sa o fi agravat pentru anumite persoane, si sa o aduca pentru multe altele cu iPhone.

iOS 13.2.2 genereaza tot mai multe plangeri din partea celor care au facut update si au inceput sa descopere faptul ca autonomia bateriei a scazut simtitor in comparatie cu ceea ce exista inainte de actualizare. Consumul excesiv de baterie pentru telefoanele iPhone este o problema foarte serioasa a iOS 13.2.2, iar din pacate pentru toata lumea, vorbim despre o problema care nu pare sa aiba sfarsit, ceea ce pune presiune mare pe Apple.

iOS 13.2.2: ATENTIE, PROBLEMA care s-a AGRAVAT pentru iPhone

iOS 13.2.2 continua “traditia” iOS 13 de a distruge autonomia bateriei telefoanelor iPhone, iar asta in conditiile in care Apple a mimat cumva ca incearca sa rezolve situatia. Din pacate, tot ceea ce au reusit sa faca americanii pentru iOS 13.2.2 a fost sa strige si mai mult experienta de folosire a telefoanelor iPhone, deci din pacate, este recomandabil sa evitati sa faceti deocamdata actualizarea pentru a nu va strica telefoanele.

iOS 13.2.2 nu are explicate de catre compania Apple modificarile facute cu privire la autonomia bateriei, insa e posibil ca incercarea de a rezolva problemele semnalului cu iPhone sa fie cauza acestei sitautii. Din pacate, compania Apple nu reuseste sa aduca pe iPhone o rezolvare in iOS 13.2.2 pentru autonomia bateriei, prelungind una dintre cele mai proaste probleme care a existat pentru o versiune majora a iOS lansata de catre ei.

iOS 13.2.2 este disponibil pentru toate telefoanele compatibile deja cu iOS 13, dar din pacate exista o serie de probleme pe care cei de la Apple inca nu le pot rezolva nici pentru iPhone, nici pentru iPad, sau iPod Touch.