iOS 13.2.2 aduce NOI MARI PROBLEME pentru Telefoanele iPhone

iOS 13.2.2 aduce noi mari proleme pentru telefoanele iPhone ale companiei Apple, iata ce inca nu a fost rezolvat de catre aceasta actualizare serioasa.

ios 13.2.2 noi probleme iphone

iOS 13.2.2 a fost lansat de catre compania Apple cu scopul de a rezolva anumite probleme pe care le au telefoanele iPhone, insa din pacate se pare ca ele aduc altele pentru utilizatorii din intreaga lume. iOS 13.2.2 a fost lansat de catre compania Apple pentru a rezolva pe iPhone probleme cu semnalul, multitasking-ul, aplicatia mail, iCloud, dar si alte servicii care din pacate nu functionau chiar atat de bine, insa se pare ca nu totul a fost readus la normal.

iOS 13.2.2 ar fi trebuit sa rezolve problemele cu semnalul pe telefoanele iPhone, insa din pacate se pare ca aduce altele cateva pentru utilizatori, iar asta ii frustreaza si mai tare pe multi dintre ei. Mai exact, se pare ca iOS 13.2.2 inca are probleme cu pierderea semnalului 3G si 4G in timpul apelurilor telefonice, totul avand loc pentru cateva secunde, dupa care lucrurile revin la normal, dar problema e ca totul se intampla de mai multe ori pe zi.

iOS 13.2.2 aduce NOI MARI PROBLEME pentru Telefoanele iPhone

iOS 13.2.2 pare sa nu reuseasca sa tina activa pe telefoanele iPhone functia de telefonie asa cum trebuie, iar asta e o situatie care arata cat de grave sunt lucrurile acum la compania Apple. Practic, iPhone nu mai e telefon care sa poata fi folosit fara probleme cu functia sa principala, iar iOS 13.2.2 nu rezolva aceasta problema asa cum ar trebui, ba din contra, continua sa frustreze utilizatorii care au cumparat produsele Apple.

iOS 13.2.2 continua sa aiba si probleme cu aplicatia Mail, desi cei de la Apple au afirmat ca sia ceasta problema a fost rezolvata in actualizare, dar se pare ca lucrurile nu au revenit la normal. Mai mult decat atat, iOS 13.2.2 are noi probleme cu interfata sistemului de operare, si mai jos aveti o demonstratie, cei de la Apple nereusind sa controleze lucrurile, aceste probleme fiind in general regasite in versiunile beta ale iOS.

iOS 13.2.2 nu pare deocamdata sa rezolve tot ceea ce a promis compania Apple, iar aceasta este o problema foarte mare, dar poate ca iOS 13.3 va reusi intr-un final sa readuca lucrurile la normal.