Vestea Digi Mobil INCREDIBILA, NIMENI NU se Astepta la Asta

Digi Mobil are o veste incredibila dupa 11 ani ce activitate in Romania, iata ce spune RCS & RDS in legatura cu ceva ce nimeni nu credea posibil.

Digi Mobil 11 ani romania

Digi Mobil a lansat astazi o veste incredibila pentru Romania si clientii din toata tara, operatorul de telefonie mobila dezvaluind cat de multe s-au schimbat in aceasta perioada, si cum a avut RCS & RDS succes. Conform celor de la Digi Mobil, in ultimii 11 ani a atras 2.186.998 de numere de telefoni fixa si mobila prin portare in cadrul retelei sale, acesta fiind un adevarat record, compania fiind oricum in fiecare luna cu mult peste concurenta.

Digi Mobil a reusit sa atraga 1.933.960 numere de telefonie mobila si 253.000 numere de telefonie fixa prin portare in reteaua sa, aceasta fiind o realizare pe care niciun alt operator de telecomunicatii nu o va egala prea curand. In cazul celor de la Digi Mobil explicatia pentru acest record impresionant este una destul de simpla, preturile mici, acestea motivand lumea sa-i cumpere serviciile, chiar daca ele sunt cu mult inferioare celor ale concurentei.

Vestea Digi Mobil INCREDIBILA, Ce-a Facut dupa 11 ANI in Romania

Digi Mobil a stiut sa profite de exact ceea ce isi doreau romanii in materie de portare, adica preturi foarte bune pentru abonamente, astfel ca prin ofertele grozave pe care le-a facut, a depasit fara drept de apel toate companiile. Era de asteptat ca Digi Mobil sa fie lider pe partea de portare in Romania avand in vedere ofertele extrem de bune pe care le are, iar anuntul venit de la RCS & RDS doar confirma ca strategia lor a fost una de succes, in final.

”Rezultatele obținute de Digi Mobil se bazează pe investiția constantă în creșterea acoperirii rețelelor, pe adoptarea timpurie a celor mai inovatoare tehnologii și pe crearea de oferte atractive și accesibile tuturor categoriilor de clienți. În prezent, rețeaua noastră 3G acoperă 99,5% din populația României și rețeaua 4G, 75% din populație. În vară, am lansat serviciile comerciale în rețeaua 5G, păstrând abonamentele la aceleași prețuri (2 EUR, 3 EUR, 5 EUR/ lună cu TVA inclusă) și adăugând noi facilități pentru serviciile de date mobile. Telefoanele marcă proprie au ajuns deja la a doua generație – Digi C2, Digi R2 și Digi K2 – și se bucură de un real succes de piață. Toate aceste evoluții au făcut din Digi Mobil un competitor dinamic și atractiv. Le mulțumim clienților și partenerilor noștri pentru încrederea arătată și pentru că au ales conectivitatea nelimitată marca Digi!”

Digi Mobil a investit in mod constant in imbunatatirea retelei care este folosita de milioane de clienti in momentul de fata, iar acest lucru a motivat foarte multa lume sa-si paraseasca actualul operator pentru serviciile sale. Aceasta situatie nu se va schimba prea curand pentru ca lumea vrea sa profite de oferte excelente, astfel ca Digi Mobil va continua sa domine Romania in ceea ce priveste portarile, dar asta va motiva alte companii sa faca oferte mai bune.

Digi Mobil va avea si un 2019 extrem de bun, cu un record de portari, care va fi si cu foarte mult peste media celor 11 ani in care acest serviciu a fost oferit in tara noastra.