ANUNT Digi Mobil pentru TOATA Romania, Decizia foarte IMPORTANTA

Digi Mobil a facut un anunt foarte important pentru toata Romania, iata ce decizie foarte serioasa a fost luata de catre operatorul de telecomunicatii.

digi mobil anunt romana decizie

Digi Mobil a facut ieri un anunt foarte important pentru toata Romania, nu doar pentru clientii pe care-i are, cei de la RCS & RDS intrand direct in febra reduerilor pentru BLACK FRIDAY 2019. Mai exact, ieri a fost anuntat ca inclusiv Digi Mobil va avea reduceri foarte bune pentru BLACK FRIDAY 2019 in Romania, iar asta inseamna ca pe 14 noiembrie, de la ora 21:00 vom vedea toate promotiile grozave pe care ei le-au pregatit pentru tara.

Digi Mobil va avea cu siguranta disponibile oferte excelente pentru telefoane mobile si abonamente, asa cum a avut operatorul in fiecare an cand a hotarat sa intre in febra BLACK FRIDAY, iar 2019 nu va face distinctie. Anul trecut cei de la Digi Mobil au avut pentru BLACK FRIDAY telefoane la preturi cu mult mai mici decat in mod normal, dar si abonamente cu multe luni de gratuitate, iar pentru 2019 probabil ca vor avea ceva foarte similar pentru orice roman.

ANUNT Digi Mobil pentru TOATA Romania, Decizia foarte IMPORTANTA

Digi Mobil nu este cel mai mare operator de telefonie mobila din Romania in momentul de fata, si nu are la fel de multe produse pentru cei interesati precum alti operatori de telefonie mobila din tara. In aceasta idee, reducerile vor fi putine ca numar, dar mari ca oferta, astfel ca Digi Mobil le va oferi clientilor din intreaga lume posibilitatea de a se bucura de ceva grozav incepand cu seara zilei de 14 noiembrie, de la ora 21:00.

Digi Mobil va incerca cel mai probabil sa faca oferte grozave atat pentru clientii noi, cat si pentru a atrage alti clienti prin portare, deci vom vedea fara discutie oferte de care oricine poate profita. Digi Mobil a avut intotdeauna promotii extrem de bune indiferent ce fel de campanie de reduceri a derulat prin intermediul website-ului sau, si cu siguranta nu va fi vorba despre ceva diferit de aceasta data.

Digi Mobil incepe reducerile pentru BLACK FRIDAY 2019 in cursul zilei de 14 noiembrie, de la ora 21:00, iar toata lumea se va putea bucura de ele inclusiv dupa aceasta data, probabil pana prin decembrie.