Samsung GALAXY S11 va veni cu un Ecran FOARTE MULT Schimbat

Samsung GALAXY S11 va veni cu un ecran foarte mult schimbat de catre compania Samsung, iata ce modificari sunt pregatite de catre coreeni pentru toti clientii.

Samsung GALAXY S11 ecran schimbat

Samsung GALAXY S11 va fi lansat de catre compania Samsung in cursul primaverii anului viitor, iar in baza informatiilor existente acum, se pare ca vom avea parte de o serie foarte interesanta de noutati pentru el. Mai exact, in Samsung GALAXY S11 nu se renunta la perforatia din ecran, doar ca ea va fi mutata in centrul acestuia din partea laterala, ceea ce inseamna ca o camera duala va arata destul de dubios acolo in versiunea Plus.

Samsung GALAXY S11 va avea practic fie perforatia din Samsung GALAXY Note 10, fie una de dimensiune cu mult redusa, ceea ce este o veste foarte buna pentru utilizatorii din intreaga lume in momentul de fata. Unii dintre fanii care asteptau lansarea Samsung GALAXY S11 se pregateau pentru o schimbare de design de acest gen, insa abia acum vine confirmarea pentru una dintre noutatile cele mai importante din telefon.

Samsung GALAXY S11 va veni cu un Ecran FOARTE MULT Schimbat

Samsung GALAXY S11 ecran perforat centru

Samsung GALAXY S11 va avea un ecran OLED foarte mult imbunatatit pentru a reda imagini cat mai clare si mai fidele, insa separat de asta, vom vedea si mutarea pozitiei acestei perforatii. Pentru multa lume perforatia este foarte importanta deoarece schimba aspectul design-ului telefonului, insa Samsung GALAXY S11 nu va arata mai bine cu una incentrul ecranului, asa cum nici cea din partea laterala nu este chiar atat de apreciata.

Samsung GALAXY S11 ar putea avea perforatia mutata in centrul ecranului pentru ca noul sistem de recunoastere faciala sa fie mult mai bine integrat pe partea software, si sa poata face identificarea mult mai bine. Am aflat ca Samsung GALAXY S11 va veni cu un nou sistem de recunoastere faciala, iar aceasta modificare ar putea avea legatura cu el, dar deocamdata nimic nu e 100% sigur din acest punct de vedere.

Samsung GALAXY S11 va avea parte de foarte multe schimbari facute de catre Samsung, care are probleme cu vanzarile de telefoane, iar in urmataorele luni le vom afla pe majoritatea dintre ele.