Samsung GALAXY S11 in PRIMA COMPARATIE cu iPhone 12 (FOTO)

Samsung GALAXY S11 apare intr-o prima comparatie cu iPhone 12 astazi, aceste imagini prezentandu-ne cum vor arata cele doua modele de telefoane mobile.

Samsung GALAXY S11 COMPARATIE iPhone 12 FOTO

Samsung GALAXY S11 va fi lansat la inceputul anului viitor de catre compania Samsung, insa pana atunci, astazi avem ocazia de a vedea o prima comparatie intre acest model si iPhone 12, pregatit pentru toamna 2020. Inainte de lansarea Samsung GALAXY S11, astazia vem ocazia de a vedea cum ar putea arata noul telefon in comparatie cu iPhone 12, fie ca Apple ii va reduce decupajul, fie ca il va elimina in totalitate, ceea ce ar fi grozav.

Samsung GALAXY S11 nu va ramane fara acea perforatie din ecran, asa cum si-ar dori foarte multa lume, ci in schimb va avea in continuare o gaura, insa aceasta va fi chiar mai mica decat in modelele de anul aceasta. Reducerea dimensiunii perforatiei din Samsung GALAXY S11 va face design-ul ceva mai usor de acceptat, insa in cazul iPhone 12 decupajul va ramane in continuare deranjant, chiar daca Apple va reusi sa-i reduca intr-o anumita masura dimensiunile.

Samsung GALAXY S11 in PRIMA COMPARATIE cu iPhone 12 (FOTO)

samsung galaxy s11 comparat iphone 12 decupaj

Samsung GALAXY S11 comparat cu iPhone 12 in aceaste poze ne arata ca in 2020 am putea avea parte de nimic nou pe partea de design pentru telefoane, daca Apple nu va reusi sa elimine decupajul din produsele sale. In toata aceasta situatie, doar telefoanele chinezesti par sa fie cele care vor aduce schimbari mari pentru design-ul lumii smartphone, iar Samsung GALAXY S11 va ramane in continuare in umbra taieturilor din ecrane.

Samsung GALAXY S11 comparat cu iphone 12 fara decupaj

Samsung GALAXY S11 va avea mai multe modificari pentru componentele interne in loc de design, ceea ce vom vedea desigur si la iPhone 12, iar asta pentru ca ambele companii au cu totul alte planuri in raport cu ceea ce vrea lumea cu adevarat. Schimbarile majore de design ar putea sa nu vina pentru Samsung GALAXY S11 si iphone 12 daca producatorii nu vor cu adevarat asta, deci trebuie sa fim pregatiti si pentru o asemenea situatie.

Samsung GALAXY S11 va fi lansat in primavara anului 2020 de catre compania Samsung, o prezentare putand avea loc in februarie, iar vanzarile ar putea sa inceapa in martie.