TUTORIAL: Checkra1n Jailbreak pe iOS 12.3 – iOS 13.2.2 pe iPhone, iPad (VIDEO)

Checkra1n jailbreak pentru iOS 12.3 - iOS 13.2.2 a fost lansat pentru iPhone, iPad, iPod Touch, iar acest tutorial te ajuta sa il instalezi chiar acum.

Checkra1n este prima solutie de jailbrea din ultimii ani care este facuta in baza unui bootrom exploit pentru iPhone, iPad, iPod Touch. Checkra1n foloseste un bootrom exploit care afecteaza multiple generatii de iDevice-uri ale companiei Apple, deci puteti face jailbreak pentru cam orice de la iPhone 5S incoace, dar deocamdata cu anumite limite.

Checkra1n este oferit deocamdata doar in versiune beta, si doar pentru Mac, deci nu il puteti folosi pe Windows, pentru ca nu exista o aplicatie oficiala. Checkra1n este compatibil cu iOS 12.3 – iOS 13.2.2 in momentul de fata, dar suport pentru versiuni urmatoare va fi implementat pentru ca bootrom exploit-ul nu poate fi blocat de Apple vreodata in terminalele afectate.

Checkra1n are o metoda foarte simpla de folosire dupa cum puteti vedea in clipul video de mai sus, in momentan nu poate fi folosit pe urmatoarele iDevice-uri :

  • iPad Air 2
    iPad 5th Gen
    iPad Pro 1st Gen

Checkra1n poate face jailbrea si poate instala Cydia in momentul de fata, insa pentru ca vorbim despre o versiune beta, vor exista probleme mari. E posibil ca versiunile de jailbreak pentru Windows si Linux sa fie lansate in curand, dar cred ca si atunci Checkra1n va fi oferit tot in versiune beta pentru toata lumea.

Checkra1n poate fi descarcat de pe website-ul https://checkra.in/, si va recomand sa nu il descarcati din alte website-uri pentru a nu risca sa va infectati Mac-urile cu malware.

11 COMENTARII

  1. Salut. Va fi unthetered, acum e in stadiul beta, 2 update-uri de duminica pana astazi.
    Este necesar un Mac si functioneaza pentru orice ios pana la 13.2.2 pe procesoare A5-A11 inclusiv , cu cateva exceptii. Acum daca dai reboot la telefon , trebuie sa refaci procedura de implementare a jailbreak-ului.