iOS 13.2.2 – Autonomia Bateriei pentru Telefoane iPhone (VIDEO)

iOS 13.2.2 are autonomia bateriei pentru telefoanele iPhone testata in momentul de fata pentru ca toata lumea sa stie ce urmeaza sa primeasca pe dispozitive.

iOS 13.2.2 a fost lansat saptamana trecuta de catre compania Apple pentru iPhone, iPad, iPod Touch, iar astazi avem si o prima comparatie care ne arata autonomia bateriei cel putin pentru telefoanele celor din Cupertino. In clipul video de mai sus puteti vedea o comparatie intre autonomia bateriei pe care iOS 13.2.2 si iOS 13.2 o ofera pentru telefoanele iPhone in momentul de fata, iar vestule sunt “asa si asa” pentru ca nu vorbim despre cresteri peste tot.

iOS 13.2.2 ofera autonomie usor mai buna pe unele modele de telefoane iphone, in timp ce autonomia pentru alte modele de iPhone ea este mai proasta, insa in ambele situatii nu vorbim despre diferente mari. Dupa cum veti vedea, desi multa lume se plange din cauza faptului ca iOS 13.2.2 le strica autonomia bateriei, testul ne spune ca in realitate modificarile nu sunt chiar atat de mari precum sunt prezentate de catre multe persoane acum.

iOS 13.2.2 nu strica atat de mult autonomia bateriei iPhone

iOS 13.2.2 a adunat foarte multe plangeri pe Twitter, catre contul de suport al Apple, cu privire la autonomia bateriei iPhone, si v-am prezentat ieri tot ceea ce reclama oamenii dupa acest update. Testul de mai sus prezinta o realitate complet diferita, ca si cum absolut nimic nu a fost stricat de catre iOS 13.2.2, ceea ce ne spune din nou ca experienta este diferita de la un telefon la altul, si ca totul depinde de setarile din dispozitive.

iOS 13.2.2 ar trebui in mod normal sa ofere aceeasi autonomie precum iOS 13.2, adica una destul de buna, pentru majoritatea telefoanelor iPhone, dar totusi, e bine ca deocamdata sa nu faceti update pentru a nu risca ceva. E posibil ca iOS 13.2.2 sa va aduc probleme cu autonomia bateriei, sau sa le inrautateasca, deci trebuie sa fiti extrem de atenti in legatura cu tot ceea ce se intampla in dispozitivele voastre.