Vodafone si UPC Anunta REDUCERILE pentru BLACK FRIDAY 2019

Vodafone si UPC au anuntat reducerile pentru BLACK FRIDAY 2019 in Romania, iata ce promotii ar urma sa fie oferite de catre grupul de telecomunicatii.

Vodafone UPC BLACK FRIDAY 2019

Vodafone si UPC au anuntat astazi organizarea unei runde de reduceri pentru BLACK FRIDAY 2019 in Romania, grupul de telecomunicatii pregatindu-si clientii pentru ceva “incredibil”, indiferent ce ar insemna asta. Vodafone organiza in fiecare an campanie de reduceri pentru BLACK FRIDAY 2019, si pastreaza traditia inclusiv anul acesta, doar ca acum prefera sa faca lucrurile putin diferit pentru ca are inclusiv clientii UPC preluati acum cateva luni.

Vodafone le-a oferit unora dintre clientii UPC beneficii dupa preluarea companiei care i-a fost rivala pana recent, iar cu BLACK FRIDAY 2019 probabil ca va continua cu ofertele grozave pentru ei. Mai mult decat atat, e foarte posibil ca Vodafone sa le permita clientilor UPC sa beneficieze in cadrul campaniei de reduceri de BLACK FRIDAY 2019 de oferte mult mai bune care sa le permita sa-si extinda gama de servicii de care beneficiaza.

Vodafone si UPC Anunta REDUCERILE pentru BLACK FRIDAY 2019

Vodafone tot incearca de vreo cateva luni sa convinga clientii UPC sa devina clienti si ai serviciilor lor de telefonie mobila, iar pentru BLACK FRIDAY 2019 probabil ca vor continua aceasta campanie agresiva. Vodafone incepe de acum sa ofere servicii convergente fix-mobil, avand si infrastructura UPC la dispozitie, iar BLACK FRIDAY 2019 ar fi o ocazie foarte buna de a convinge mai multi oameni ca serviciile sale merita avute in vedere in acest moment.

Vodafone va icnerca deasemenea sa atraga noi clienti pentru serviciile convergente fix-mobil, aici ramanand foarte mult in urma in fata concurentei, deci de BLACK FRIDAY 2019 va avea probabil promotii bune. Cei de la Vodafone au o retea de telefonie mobila foarte buna, UPC nu a avut o infrastructura de internet prea grozava, dar are servicii bune pe partea de televiziune, astfel ca oricine ar trebui sa se bucure de BLACK FRIDAY 2019 de promotii care sa acopere cam orice nevoie.

Vodafone si UPC vor da startul campaniei de reduceri de BLACK FRIDAY 2019 in cursul urmatoarelor zile, deci nu va mai dura mult pana cand clientii vor putea vedea beneficiile.