BLACK FRIDAY 2019 EMAG. Anunt IMPORTANT Inainte de REDUCERI

BLACK FRIDAY 2019 EMAG. Un anunt foarte important este facut in Romania inainte ca reducerile magazinului online sa fie disponibile, iata ce se va intampla.

BLACK FRIDAY 2019 EMAG anunt reduceri

BLACK FRIDAY 2019 EMAG. Stiti deja ca pe 15 noiembrie in aceasta pagina va incepe cel mai mare eveniment de reduceri din Romania, cel mai mare magazin online din tara avand pregatite milioane de produse cu promotii. Inainte ca BLACK FRIDAY 2019 EMAG sa aiba loc, avem astazi parte de un anunt foarte important care are legatura si cu ceea ce se va intampla in ziua de 15 noiembrie pentru toti clientii romani interesati de promotii.

BLACK FRIDAY 2019 EMAG. Astazi cei de la eMAG au anuntat lansarea unui nou showroom in orasul Sibiu, aceasta fiind deschis in centrul comercial Promenada pentru a fi mai usor de gasit de catre clienti. Desigur ca pentru BLACK FRIDAY 2019 EMAG vor exista acolo produse cu reduceri substantiale, magazinul online dorind sa le ofere romanilor posibilitatea de a profita de promotiile foarte bune care sunt disponibile in aceasta zi speciala.

BLACK FRIDAY 2019 EMAG incepe pe 15 noiembrie cu un nou showroom

BLACK FRIDAY 2019 EMAG. Separat de reducerile online din aceasta pagina in showroom vor fi expuse 1000 de produse inainte de ziua de vineri, iar asta pentru ca eMAG vrea sa le ofere clientilor posibilitatea de a descoperi doar ceea ce este mai bun din magazin. Mai mult decat atat, pentru BLACK FRIDAY 2019 EMAG vor fi expuse acolo si 15 dintre cele mai noi si mai interesante produse lansate pe pietele globale, deci toti cei interesati vor putea descoperi lucruri noi de cumparat.

„Am deschis acest nou showroom cu gândul la clienții noștri, care acum ne pot găsi și mai ușor. Echipa de consultanți este pregătită să ofere detalii și recomandări pentru o gamă variată de produse și credem că showroom-ul va deveni o ancoră pentru centrul comercial.”

BLACK FRIDAY 2019 EMAG. Noul showroom care este deschis la Sibiu completeaza o lista de alte 15 magazine de prezentare pe care gigantul retail din Romania le avea deja deschise in tara noastra. BLACK FRIDAY 2019 EMAG aduce doar deschiderea acestui showroom, iar asta in conditiile in care evenimentul de reduceri va avea extrem de multe surprize, si ar fi bine sa fiti pregatiti, pentru ca milioane de produse vor fi listate.

BLACK FRIDAY 2019 EMAG. Acestea fiind spuse, in urmatoarele zile voi reveni si cu alte detalii privind ofertele care vor fi disponibile in Romania, si credeti-ma ca veti avea de ce sa va bucurati.