Google Maps are o Noua Functie GROZAVA pentru TOATE Calatoriile tale

Google Maps are anuntata astazi o noua functie grozava care iti va face toate calatoriile mult mai placute dupa ce o vei activa pe telefoanele iOS, Android.

google maps rostire denumiri locatii

Google Maps are anuntata astazi o noua si foarte importanta functie de care orice utilizator se poate bucura chiar in momentul de fata, si de care probabil ca te vei folosi in vacantele tale. Mai exact, Google Maps are implementata o noua functie care le permite utilizatorilor sa asculte denumirea locatiilor vizitate in limba locala a tarii in care se afla, astfel incat daca discuta cu cineva despre ele, sa le poata pronunta in mod corect.

Google Maps are lansata aceasta noua functie pentru telefoanele cu sisteme de operare iOS si Android, iar aplicatiile dedicate vor avea disponibil un buton special care va permite rostirea denumirilor in forma lor corecta. Puteti vedea in imaginea animata de mai jos cum arata aceasta functionalitate, in aplicatia Google Maps urmand a fi integrat un buton special atunci cand selectam o denumire, el permitand ascultarea denumirii rostita in mod corect.

Google Maps are o Noua Functie GROZAVA pentru TOATE Calatoriile tale

Google Maps rostire denumiri locatii denumiri locatii

Google Maps are implementata aceasta functie pentru a-i ajuta pe cei care calatoresc in tari a caror limba nu o cunosc, aplicatia putandu-i ajuta sa descopere mult mai rapid punctele de interes dorite. Desigur ca Google Maps va avea si un link special pentru Google Translate, astfel incat oamenii sa poata pune si alte intrebari unor localnici in legatura cu acel punct de interes, sau cu altele la care ar dori sa ajunga.

Google Maps ofera aceasta functionalitate prin intermediul sistemului Google Translate pe care Google il ofera in mod gratuit in intreaga lume, el fiind folosit lunar de sute de milioane de persoane. Google Maps va oferi posibilitatea de a asculta rostirea denumirii locatiilor in 50 de limbi de circulatie internationala de pe glob, urmand ca numarul acestora sa creasca in viitorul nu foarte indepartat.

Google Maps va avea aceasta functie extinsa in luna noiembrie catre telefoanele iOS si Android din lumea intreaga, asa ca daca inca nu o vedeti, atunci veti mai avea de asteptat pana cand ea va fi disponibila.