Google Maps iti face Viata mai SIMPLA cu Aceasta Functie Noua

Google Maps iti va face viata mai simpla cu aceasta functie noua introdusa in aplicatia pentru telefoane mobile, iata de ce vor avea parte toti utilizatorii.

Google Maps scurtaturi cautari

Google Maps are pregatita pentru lansare de catre compania Google o noua functie care are menirea de a le face viata mult mai simpla, ceva ce ar trebui sa vedem de la mai multe aplicatii de acest gen. Mai exact, Google Maps are implementata in versiunea beta a aplicatiei pentru Android o noua functie care afiseaza scurtaturi pentru cele mai populare cautari facute prin intermediul platformei de harti online, dupa cum puteti vedea mai jos.

Google Maps are un carusel cu aceste scurtaturi, iar utilizatorii pot glisa inspre stanga, sau dreapta, pentru a vedea scurtaturile care le sunt puse la dispozitie de catre cei de la Google pentru utilizarea zilnica. Pana acum aplicatia Google Maps avea in sectiunea Explore o serie de 8 scurtaturi pe care utilizatorii le puteau accesa numai din respectiva sectiune, deci ele nu erau vizibile tot timpul, asa cum se intampla cu cele noi din interfata.

Google Maps iti face Viata mai SIMPLA cu Aceasta Functie Noua

Google Maps scurtaturi cautari locatii

Google Maps afiseaza imediat rezultatele pentru o cautare in momentul in care este selectata una dintre iconitele vizibile pe ecran, deci utilizatorii au parte de o metoda mult mai simpla de a efectua rapid cautarile. Ideea din spatele acestei schimbari pentru Google Maps este foarte buna, iar asta in conditiile in care foarte multa lume cauta in mod constant cum sa isi reduca timpul petrecut folosind diverse aplicatii care le sunt utile.

Google Maps a avut chiar zilele trecute anuntata o alta functie importanta pentru utilizatorii din lumea intreaga, aceasta afisand monumentele istorice care merita vizitate in diversele orase de pe glob. Google Maps completeaza suita de functii menite sa ne faca viata mai usoara si cu aceste scurtaturi, dar deocamdata numai unii dintre cei care folosesc aplicatia de mesagerie se pot bucura de aceasta functionalitate speciala.

Google Maps va avea functie lansata in mod public pentru utilizatori la un moment dat, insa deocamdata nimeni nu stie foarte clar cam cand ar urma sa se intample acest lucru.