Huawei MATE 40 Pro si iPhone 12 vor avea o Inovatie ULUITOARE

Huawei MATE 40 Pro si iPhone 12 vor avea parte de o inovatie uluitoare pe care compania chinezeasca o pregateste, iata de ce vor avea parte utilizatorii.

Huawei MATE 40 Pro inovatie uluitoare iphone 12

Huawei MATE 40 Pro va fi lansat inaintea, sau la foarte scurt timp dupa, iPhone 12, insa se pare ca ele vor avea o inovatie tehnologica uluitoare care nu va exista si in alte telefoane mobile prea curand. Mai exact, pentru Huawei MATE 40 Pro, inclusiv iPhone 12, va fi folosit un nou proces de fabricatie de 5nm pentru procesoare, acesta urmand a aduce numeroase beneficii pentru componentele care vor fi folosite in telefoane.

Huawei MATE 40 Pro va avea anul viitor un chip Kirin 1000, iar iPhone 12 unul A14, noul proces de fabricatie de 5nm fiind deja in testare in cadrul fabricilor TSMC, producatorul ales de Apple si Huawei pentru procesoare. Modelele de anul acesta de la Apple si Huawei au procesoarele produse folosind un proces de fabricatie de 7nm EUV, insa pentru 2020 este de asteptat cat atat Huawei MATE 40 Pro, cat si iPhone 12, sa faca trecerea la cel de 5nm EUV.

Huawei MATE 40 Pro si iPhone 12 vor avea o Inovatie ULUITOARE

Huawei MATE 40 Pro va beneficia de un spor impresionant in performante, la fel ca iPhone 12, multumita acestui nou proces de fabricatie, iar asta pentru ca incap mai multi tranzistori in procesor. Mai mult decat atat, Huawei MATE 40 Pro va avea parte de o autononomie mult mai buna pentru baterie, la fel ca iPhone 12, tot din acelasi motiv, iar in final utilizatorii care vor cumpara cele doua modele de telefoane vor avea cel mai mult de castigat din asta.

Huawei MATE 40 Pro va beneficia si de o reducere a spatiului ocupat in carcasa de catre procesor multumita acestui nou proces de fabricatie, iar asta poate permite integrarea unui modem 5G mai performant. Stim deja ca in iPhone 12 se va intampla acest lucru, deci e de asteptat ca si in Huawei MATE 40 Pro sa vedem o schimbare similara, totul pentru a le oferi clientilor cea mai buna experienta posibila pentru folosirea dispozitivelor.

Huawei MATE 40 Pro si iPhone 12 vor fi lansate in toamna anului viitor, iar pana atunci vom afla cu siguranta cat de mare va fi sporul de performante de care vom beneficia.