Huawei: SURPRIZA pentru Romania, Anuntul despre Telefoane

Huawei anunta o surpriza foarte importanta privind telefoanele din Romania, iata ce a declarat compania cu privire la dispozitivele din tara noastra.

Huawei Romania Anuntul Telefoane

Huawei a venit cu un anunt surpriza pentru telefoanele care sunt folosite in Romania de catre clientii care le-au cumparat, si vorbim despre o dezvaluire foarte interesanta care vine de la companie. Mai exact, cei de la Huawei au anuntat ca in Romania sunt active in momentul de fata peste 3.5 milioane de dispozitive ale companiei chinezesti, iar aici vorbim despre telefoane mobile, smartwatch-uri, tablete si altele care sunt mai putin cunoscute.

Huawei are un numar foarte mare de produse active in Romania in momentul de fata, dar asta e perfect normal pentru tara noastra din moment ce vasta majoritate a produselor sale sunt chiar ieftine. Vasta majoritatea a telefoanelor Huawei vandute la nivel global, si in special in Romania, sunt cele foarte ieftine, iar numarul anuntat in mod oficial de catre companie este unul care n-ar trebui sa uimeasca pe cineva din vreun punct de vedere.

Huawei: SURPRIZA pentru Romania, Anuntul despre Telefoane

Huawei spune deasemenea ca 11.5 milioane de Romanis a bucura de tehnologiile create de catre chinezi pentru a naviga pe internet, iar aici face referire la faptul ca echipamentele sale GSM sunt folosite in retelele de telefonie. In baza a ceea ce spune Huawei, nu toti operatorii de telecomunicatii folosesc echipamente de-ale sale, altfel cifra ar fi fost cu cel putin 50% mai mare, dar asta e o veste buna in ceea ce priveste lansarea 5G.

Huawei urmeaza sa aiba echipamentele investigate si de catre autoritatile din Romania pentru a se determina daca ele reprezinta un risc pentru siguranta nationala a tarii si ar trebui interzise pentru viitoarele retele 5G. Chiar daca exista milioane de dispozitive Huawei active acum in Romania, asta nu va opri autoritatile din a bloca folosirea echipamentelor sale GSM pentru retelele de telecomunicatii, deci n-ar trebui sa fim mirati daca se intampla asta in urmatoarele luni de zile.

Huawei are in Romania o piata de desfacere importanta, chinezii vanzand anual un numar impresionant de produse, iar asta va continua chiar daca echipamentele sale GSM vor fi interzise de catre autoritati.