Huawei: Anuntul GROZAV ce a Luat TOATA LUMEA prin SURPRINDERE

Huawei are parte de un anunt grozav care a luat pe toata lumea prin surprindere, iata ce schimbare grozava este pregatita pentru companie foarte curand.

Huawei este in centrul unui anunt grozav venit in cursul noptii trecute, iar asta in conditiile in care foarte mari sunt asteptarile in ceea ce priveste activitatea companiei chinezesti in momentul de fata. Mai exact, Donald Trump a spus ca guvernul chinez “abia asteapta” sa incheie un acord comercial cu SUA pentru a relua activitatile comerciale la aceeasi intensitate precum in trecut, iar cel mai mult de castigat de aici au cei de la Huawei.

Huawei va avea parte de o ridicare cel putin partiala a sanctiunilor care sunt impuse impotriva sa de catre SUA in urma unui asemenea acord comercial, deci vor putea fi lansate toate produsele care acum sunt blocate. Donald Trump a afirmat in cursul zilei de ieri ca un acord comercial cu China e foarte posibil sa se incheie in curand, iar asta ar ajuta compania Huawei, cat si clientii care asteapta actualizari pentru Android, dar si telefoane noi.

Huawei: Anuntul GROZAV ce a Luat TOATA LUMEA prin SURPRINDERE

Huawei asteapta de foarte multa vreme incheierea unui asemenea acord comercial intre cele doua tari pentru a putea scapa de sanctiunile care i-au fost impuse, insa din pacate lucrurile nu sunt chiar atat de simple pentru ea. Totusi, Donald Trump ameninta ca daca nu se va incheia rapid un acord cu China, vor fi impuse tarife mai mari, iar de aici atat guvernul, cat si cei de la Huawei vor avea foarte mult de pierdut, in final.

Huawei astapta ca trump si presedintele Chinei sa anunte unde anume ar urma sa semneze acest acord despre care se vorbeste acum, el fiind adus in discutie inca de acum vreo luna de zile de catre ei. Din pacate pana in momentul de fata nu s-a schimbat nimic, cei de la Huawei asteptand cu foarte mare nerabdare ca lucrurile sa revina la normal, dar Trump vrea ca totul sa se intample doar asa cum vrea el.

Huawei va putea sa isi vanda produsele daca se va termina toata drama cu sanctiunile, va putea sa redevina un concurent mai serios pentru Apple si Samsung, dar totul sta in ceea ce vor americanii.